*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Carlsbad - California

Carlsbad ligt aan de westkust van de Verenigde Staten, in de staat Californië. De stad is erg populair bij badgasten, vooral in de zomermaanden, wanneer de gemiddelde temperatuur rond de 20°C ligt.

Zon, zee en strand

Vanwege de aangename temperaturen en de ligging aan de kust is Carlsbad een mooie bestemming voor een strandvakantie. Ook andere activiteiten zijn mogelijk. Rond de lagunes van Carlsbad kunt u fantastisch wandelen en mountainbiken. In en rond Carlsbad zijn bovendien goede voorzieningen om te golfen.

Attracties

Ook zijn er een aantal grote gezinsattracties, zoals de Living Desert Zoo and Gardens. Hier ziet u vele inheemse dieren en bijzondere bloem- en plantensoorten. Ook het spectaculaire Legoland Sealife Aquarium mag u niet missen. In dit enorme aquarium (dat grenst aan ‘Legoland’) maakt u kennis met zeedieren uit de hele wereld!

Maak ook een uitstapje naar de Carlsbad Caverns, een indrukwekkend systeem van meer dan honderd spectaculaire kalksteengrotten vlakbij de stad.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 20°C en in januari ongeveer 12,8°C.
  • Tijdsverschil: het is er negen uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Carlsbad - California

Voordelig vliegen en snel online boeken kan op CheapTickets.nl. Hier vindt u een groot aanbod vluchten voor de meest aantrekkelijke tarieven en de beste deals. CheapTickets.nl biedt niet alleen vliegtickets naar Carlsbad, maar naar talloze andere populaire vakantiebestemmingen. Ga daarom snel naar de website en vergelijk de laagste tarieven voor een goedkope vlucht of compleet verzorgde vakantie!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Carlsbad

Zoek je goedkope vliegtickets naar Carlsbad in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Carlsbad.