*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Ontario - California

Ontario ligt in Californië, een staat in het zuidoosten van de Verenigde Staten. De stad heeft voor gezinnen veel te bieden op recreatief gebied. Maar Ontario heeft ook andere activiteiten en bezienswaardigheden voor jong en oud.

Recreatie

In Ontario zijn een aantal kleine parken te vinden, zoals het Chino Hills State Park. Een groot natuurgebied bij de stad is het Angeles National Forest. Dit enorme park biedt allerlei mogelijkheden om te genieten van de prachtige natuur met bossen, bergen en meren. U kunt er kamperen, skiën, vissen, zwemmen en nog veel meer.

In Ontario zijn ook goede golfvoorzieningen. Ontspanning zonder inspanning is te vinden in één van de heerlijke spa’s in de stad. Of maak een leuk uitstapje naar het strand. Long Beach en Huntington Beach zijn gemakkelijk vanuit de stad te bereiken.

Bezienswaardigheden

Een leuke bezienswaardigheid is het Ontario Museum of History and Art. Zoals de naam al doet vermoeden vindt u hier veel terug van de geschiedenis en cultuur van de stad. Een andere toeristische attractie is het Graber Olive House. Hier komt u alles te weten over één van de lekkerste olijven ter wereld: de Graber olijven.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli ligt tussen de 16,7°C en 34,4°C en in januari tussen de 6,7°C en 19,4°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Ontario - California

Wilt u naar Ontario vliegen tegen een aantrekkelijk tarief, kijk dan eens op CheapTickets.nl voor voordelige vluchten naar deze stad in Californië. Het voordeel van de website is dat de beste vliegtickets al voor u zijn geselecteerd. Hierdoor kunt u heel gemakkelijk online het goedkoopste vliegticket bestellen.

Ook voor iedereen die op zoek is naar een compleet verzorgde vliegvakantie kan terecht op CheapTickets.nl. In het aanbod zijn iedere dag de leukste aanbiedingen voor zowel vliegtickets als hotels en huurauto’s opgenomen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Ontario

Zoek je goedkope vliegtickets naar Ontario in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Ontario.