*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Boise

Hoofdstad van de Amerikaanse staat Idaho, Boise, heeft ongeveer 194.000 inwoners. Boise heeft alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie. Cultuur kunt u opsnuiven in één van de interessante musea en ontspanning en natuur is te vinden in de parken en tuinen.

Cultuur en historie

Boise heeft een mix van historische bezienswaardigheden en culturele attracties. Een echte aanrader is het Baskisch Museum en Cultureel Centrum waar u veel te weten komt over de geschiedenis van de stad. Als u wilt weten waar veroordeelden in de staat Idaho gevangen zaten, bezoek dan het Old Idaho Penitentiary, de eerste territoriale gevangenis van de staat. Het gebouw is nu ingericht als museum.

Tuinen en parken

Een heerlijke plek om te ontspannen is het National Forest, een enorm bosgebied ten noorden en oosten van Boise. Naast vele watersporten zoals kajakken, zeilen en vissen kunt u er in de winter uitstekend skiën. Of maak een mooie wandeling door de botanische tuinen met onder andere een kruiden- en meditatietuin en vele inheemse bloemen en planten.

Leuke familieattracties zijn Iceworld en de dierentuin van Boise waar onder andere het exotische en bedreigde Amur luipaard te zien is.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 23,3 °C en in januari gemiddeld -1,7°C.
  • Tijdsverschil: het is er acht uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: u kunt overal in de Verenigde Staten met de Amerikaanse Dollar (USD) betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Boise

Met CheapTickets.nl kunt u naar vele bestemmingen wereldwijd zo goedkoop mogelijk vliegen. Kijk op de site voor de voordeligste vluchten naar Boise en boek uw vliegticket direct online. Kijk ook meteen naar het beste aanbod hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties en profiteer direct van de meest recente aanbiedingen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Idaho

Zoek je goedkope vliegtickets naar Idaho in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Idaho.