*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Chicago

Chicago, ook wel Windy City genaamd, is de grootste stad binnen de staat Illinois en tevens één van de grootste steden van de VS. Gelegen aan het mooie Lake Michigan is Chicago een absolute hotspot wanneer je op vakantie naar Amerika gaat. Zeker als je van stijl en klasse houdt. Maar wat mag je écht niet missen en wat moet je weten voor je vertrekt? Wij helpen je een handje!

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden in Chicago zijn zeker een bezoekje waard:

Navy Pier
De Navy Pier is de trekpleister van de stad. Op de pier is altijd wel wat te beleven. Op de pier vind je een groot reuzenrad, IMAX theater, een museum en er zijn vaak vuurwerkshows te bewonderen.

Willis Tower
25 jaar lang had deze toren de status van de hoogste toren ter wereld! Ga naar boven tot de skydeck en geniet op 412 meter hoogte van de indrukwekkende stad.

Chicago Loop
Hét entertainment gebied van Chicago. Bekijk hier de mooiste musicals, opera en kunstmusea.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomermaanden is 23,9 °C en in de wintermaanden 5,3°C.
  • Tijdsverschil: 7 uur vroeger
  • Munteenheid: de US Dollar
  • Taal: Engels
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam naar Chicago. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Chicago leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Chicago

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Chicago? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Chicago

Zoek je goedkope vliegtickets naar Chicago in America? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Chicago.