Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Vanaf Düsseldorf naar

Chicago

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Chicago in 't kort
Amsterdam-Chicago
Düsseldorf-Chicago
Fly-Drive

Vlieg vanaf Düsseldorf naar Chicago

Düsseldorf-Chicago

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Düsseldorf - Chicago

Woon je in de buurt van Düsseldorf? Dan is Düsseldorf Airport de perfecte luchthaven om naar Chicago te vertrekken. Vanaf Düsseldorf vlieg je naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Het is dan ook niet voor niets de op twee na grootste luchthaven van Duitsland.

Vliegtickets Düsseldorf - Chicago (DUS-CHI)

Je vliegt vanaf Düsseldorf naar Chicago. Slim! Omdat de luchthavenbelasting in Duitsland lager is dan in Nederland, zijn de tickets met vertrek vanaf Düsseldorf vaak net even iets goedkoper. Vooral wanneer je vanaf Düsseldorf naar een bestemming in Afrika, Azië, Zuid-Amerika of de Verenigde Staten vertrekt, merk je het prijsverschil. Dichtbij Düsseldorf Airport ligt Weeze Airport (Niederrhein), vanwaar je ook goedkope tickets boekt.

Luchthaven Chicago

Er is één luchthaven in Chicago: O'Hare International Airport (CHI). De luchthaven grenst aan de rand van de stad en ligt op slechts 27 kilometer afstand van het centrum. Handig!

Airlines

Vanaf Düsseldorf kun je met nagenoeg alle bekende airlines vliegen. Het is wat dat betreft gelijk aan Schiphol. Wat dacht je bijvoorbeeld van airberlin, Air Europa, British Airways, Emirates, Etihad, KLM, EasyJet, Vueling en TUIfly? Deze airlines vliegen vanaf Düsseldorf naar zowel zonbestemmingen als verre bestemmingen en fijne steden voor een citytrip. Chicago is dus goed bereikbaar vanaf Düsseldorf.

Wanneer moet ik vliegen?

Vanaf Düsseldorf vliegen er zowel dag- als avondvluchten naar Chicago. Er is 7 uur tijdsverschil met Nederland. Wil je dus geen minuut van Chicago missen? Liever een vakantiedag minder opnemen of andere verplichtingen? Kies dan voor een avondvlucht. Kun je je daarna meteen in het bruisende nachtleven storten!

Naar Chicago vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl