Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Texas

Corpus Christi

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Corpus Christi

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Corpus Christi

Corpus Christi heeft ongeveer 278.000 inwoners en ligt in één van de zuidelijkste staten van de Verenigde Staten, Texas. De stad heeft een haven en ligt aan de Golf van Mexico.

Musea

Corpus Christi heeft een aantal leuke musea zoals het USS Lexington Museum. Dit museum is gevestigd in een vliegdekschip en vertelt de geschiedenis van de USS Lexington. Amerikaanse kunst, vooral van Texaanse kunstenaars, is te vinden in het Art Museum of South Texas.

Parken

Een leuke familieattractie in Corpus Christi is het Texas State Aquarium. Hier maakt u kennis met het maritieme leven van de Golf van Mexico en het Caribisch gebied. Er zijn allerlei waterdieren, zoals schildpadden, piranha’s en otters. Ook zijn er spectaculaire shows met dolfijnen.

Een andere populaire toeristische attractie in Corpus Christi is het Padre Island National Seashore, een groot park aan de kust waar bedreigde zeeschildpadden broeden. Bovendien leven hier zo’n 380 soorten vogels.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 28°C en in januari gemiddeld 10°C.
  • Tijdsverschil: het is er zeven uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Corpus Christi

Niets is leuker dan zo voordelig mogelijk naar Corpus Christi of een andere topbestemming vliegen. Het goedkoopste vliegticket naar uw favoriete bestemming is direct op CheapTickets.nl online te regelen. Op de website worden de meest voordelige vluchten vergeleken zodat we u altijd zo voordelig mogelijk naar Corpus Christi kunnen vliegen.

In slechts enkele eenvoudige stappen hebt u het goedkoopste vliegticket gevonden. Door uw vliegreis online te regelen maakt u bovendien altijd gebruik van de laatste aanbiedingen.

Naar Corpus Christi vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl