*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Jacksonville

Jacksonville ligt in de Amerikaanse staat Florida, vlakbij de noordoostkust. Jacksonville is met 778.000 inwoners een vrij grote stad en heeft vele leuke attracties en bezienswaardigheden.

Kunst en cultuur

In Jacksonville zijn kunst en cultuur goed vertegenwoordigd. Er zijn theaters, bioscopen, musea en kunstgalerijen. Wilt u meer te weten komen over de geschiedenis, bezoek dan het Wetenschaps- en Geschiedenismuseum. Hier komen onder andere de oude culturen, ecologie en natuur aan bod. Fascinerend is ook het Cummer Museum, met zijn wereldberoemde collectie 18e-eeuwse porselein.

Dierentuin

Ga ook eens langs bij de dierentuin van Jacksonville. Hier leven meer dan vijftienhonderd zoogdieren, vogels en reptielen! Ook het Afrikaanse leven wordt er nagebootst. Zo is er een Afrikaans dorp nagebouwd en op de Afrikaanse Savanne leven leeuwen, struisvogels en gazellen.

In Jacksonville zijn daarnaast genoeg winkels en restaurants waar u zich prima kunt vermaken. Overweeg ook een uitstapje naar de themaparken Adventure Landing & Shipwreck Island Water Park.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in januari is 27,6°C en in juli 11,3°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Jacksonville

Voordelig vliegen en uw tickets direct online bestellen? Kijk voor een overzicht van de meest voordelige tarieven en de meest recente aanbiedingen voor vluchten naar Jacksonville op CheapTickets.nl. Naast goedkope vluchten wereldwijd, vindt u hier ook de beste deals voor huurauto’s, hotelovernachtingen en compleet verzorgde vakanties!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Jacksonville

Zoek je goedkope vliegtickets naar Jacksonville in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Jacksonville.