*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Peoria

Peoria ligt bij de rivier de Illinois in de gelijknamige Amerikaanse staat Illinois. De stad heeft leuke activiteiten, bezienswaardigheden en amusement voor elke leeftijd.

Bezienswaardigheden

In het centrum van Peoria zijn leuke hotspots en bezienswaardigheden te vinden. Er zijn musea, kunstgalerijen en een dierentuin. Ook kunt u er winkelen, theatervoorstellingen bekijken, festivals bijwonen en lekker genieten van een hapje en drankje in één van de restaurants of cafés.

Peoria heeft het hele jaar door allerlei leuke festivals en evenementen met muziek, shows en theater. Zoals het River Front Market (juli t/m september), een markt met lokale producten, live optredens en demonstraties.

Natuur, wildlife en buitensport

Liefhebbers van outdooractiviteiten zullen zeker genieten van het aanbod buitensporten, zoals fietsen en vissen. Niet ver van Peoria ligt het Hazel & Bill Rutherford Wildlife Prairie State Park. In dit grote natuurpark leven veel inheemse diersoorten, zoals zwarte beren, wolven en bizons. Vanwege het grote aantal paden kunt u er ook uitstekend wandelen!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 22°C en in januari ongeveer -5,8°C.
  • Tijdsverschil: het is er zeven uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Peoria

De meest actuele deals en aanbiedingen voor vluchten naar Peoria zijn dagelijks te vinden op CheapTickets.nl. Op de website heeft u een ruime keuze aan de meest voordelige vliegtickets, hotels en huurauto’s. Voor de beste all-in vakanties bekijkt u het geselecteerde aanbod compleet verzorgde vakanties.

CheapTickets.nl heeft de laagste tarieven van de beste reizen bij elkaar verzameld, zodat u heel eenvoudig en zo goedkoop mogelijk naar de leukste vakantiebestemmingen kunt vliegen!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Peoria

Zoek je goedkope vliegtickets naar Peoria in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Peoria.