Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Indiana

Fort Wayne

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Fort Wayne

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Fort Wayne

Fort Wayne ligt in Indiana, een staat in het noordoosten van de Verenigde Staten. De stad is erg populair bij jong en oud. Niet zo gek, want de stad heeft een veelzijdig aanbod attracties en recreatieve mogelijkheden.

Bezienswaardigheden

Het cultureel leven van de stad uit zich onder andere in een aantal goede musea. Zo ziet u in het populaire Fort Wayne Museum of Art een grote collectie werken van Amerikaanse kunstenaars. Een leuk uitstapje voor het hele gezin is de Fort Wayne Children’s Zoo. Deze dierentuin staat met zijn vele dieren en attracties heel goed aanschreven.

Recreatie

Fort Wayne heeft ook genoeg te bieden op recreatief gebied. De stad heeft veel voorzieningen aangebracht in verschillende parken, meren en rivieren. Het Rivergreenway Trail Systeem bijvoorbeeld is een netwerk van wandel- en fietspaden waar u langs vele bijzondere historische plaatsen komt.

Iets verder van de stad ligt het Chain O Lakes State park. In dit natuurgebied zijn een aantal grote meren te vinden, waardoor veel mogelijk is op het gebied van watersport. Ook langlaufen en skiën zijn populaire activiteiten.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 9,7°C en in januari ongeveer -5°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Fort Wayne

Op CheapTickets.nl zijn de voordeligste vluchten naar Fort Wayne op een rij gezet. Hierdoor kunt u supersnel een goedkoop vliegticket naar deze leuke vakantiebestemming boeken. Ook voor andere populaire steden kunt u terecht op de website, want CheapTickets.nl heeft een heel divers assortiment vluchten en compleet verzorgde vakanties. Hierdoor kunt u gemakkelijk naar plaatsen over de hele wereld vliegen!

Naar Fort Wayne vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl