*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Fort Wayne

Fort Wayne ligt in Indiana, een staat in het noordoosten van de Verenigde Staten. De stad is erg populair bij jong en oud. Niet zo gek, want de stad heeft een veelzijdig aanbod attracties en recreatieve mogelijkheden.

Bezienswaardigheden

Het cultureel leven van de stad uit zich onder andere in een aantal goede musea. Zo ziet u in het populaire Fort Wayne Museum of Art een grote collectie werken van Amerikaanse kunstenaars. Een leuk uitstapje voor het hele gezin is de Fort Wayne Children’s Zoo. Deze dierentuin staat met zijn vele dieren en attracties heel goed aanschreven.

Recreatie

Fort Wayne heeft ook genoeg te bieden op recreatief gebied. De stad heeft veel voorzieningen aangebracht in verschillende parken, meren en rivieren. Het Rivergreenway Trail Systeem bijvoorbeeld is een netwerk van wandel- en fietspaden waar u langs vele bijzondere historische plaatsen komt.

Iets verder van de stad ligt het Chain O Lakes State park. In dit natuurgebied zijn een aantal grote meren te vinden, waardoor veel mogelijk is op het gebied van watersport. Ook langlaufen en skiën zijn populaire activiteiten.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 9,7°C en in januari ongeveer -5°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Fort Wayne

Op CheapTickets.nl zijn de voordeligste vluchten naar Fort Wayne op een rij gezet. Hierdoor kunt u supersnel een goedkoop vliegticket naar deze leuke vakantiebestemming boeken. Ook voor andere populaire steden kunt u terecht op de website, want CheapTickets.nl heeft een heel divers assortiment vluchten en compleet verzorgde vakanties. Hierdoor kunt u gemakkelijk naar plaatsen over de hele wereld vliegen!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Fort Wayne

Zoek je goedkope vliegtickets naar Fort Wayne in Spanje? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Fort Wayne.