Aan het laden...
Een moment a.u.b.

New Mexico

Santa Fe

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Santa Fe

Santa Fe is een kleine stad met ongeveer 65.000 inwoners. De stad is de hoofdstad van New Mexico, een staat in het zuiden van de Verenigde Staten. Naast een divers aanbod recreatie heeft Santa Fe leuke bezienswaardigheden zoals musea, oude kerken en mooie pleinen.

Outdooractiviteiten

In Santa Fe zit u goed als u van natuur houdt. Het Santa Fe National Forest is een groot natuurgebied met bossen en bergen. Ideaal voor allerlei outdooractiviteiten, zoals kamperen, picknicken en vissen. In de winter is het gebied erg in trek bij liefhebbers van wintersporten.

Een leuk gebied om te wandelen is het Bandelier National Monument. In de winter kunt u hier prima langlaufen. Het park heeft ook een museum waar u meer te weten komt over de geschiedenis van de regio.

Omgeving

Een leuke stad in de omgeving van Santa Fe is Albuquerque. Hier kunt u Old Town, het historisch gedeelte van de stad, te voet verkennen. Of breng een bezoek aan één van de vele musea. Leuke familieattracties zijn het aquarium en de dierentuin in het Biologisch Park.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli ligt tussen de 12°C en 30°C en in januari tussen de 6°C en -9°C.
  • Tijdsverschil: het is er acht uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Santa Fe

Op CheapTickets.nl vindt u dag en nacht de meest recente deals voor vluchten naar Santa Fe. Ook voor andere leuke bestemmingen kunt u terecht op de website. Wilt u op CheapTickets.nl boeken, maak dan ook direct gebruik van het meest aantrekkelijk hotelaanbod en de beste tarieven voor een huurauto. Op de website kunt u ook gemakkelijk een compleet verzorgde vliegvakantie online reserveren.

Naar Santa Fe vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl