*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets South Bend

South Bend ligt in de Amerikaanse staat Indiana, vlakbij de grens met Michigan. Niet ver van de stad ligt één van de Vijf Grote Meren: het Michiganmeer, een enorm meer van zo’n 58.000 m² groot!

Outdooractiviteiten

South Bend heeft veel natuurlijke attracties, waaronder de Sint Joseph Rivier die dwars door de stad loopt. In de omgeving zijn diverse meren en parken te vinden. Het Potato Creek State Park ligt ongeveer negentien kilometer van South Bend. Dit park is de ideale plaats voor activiteiten zoals picknicken, zwemmen, mountainbiken en vissen.

Vanuit de stad kunt u ook een uitstapje maken naar het Michiganmeer. Dit meer heeft kilometerslange zandstranden en een groot aanbod watersporten.

Bezienswaardigheden

Ook in het centrum van South Bend valt heel wat te beleven. Als u meer wilt weten over de geschiedenis van de omgeving dan kunt u een bezoek brengen aan het North Indiana Centrum voor Geschiedenis. Een echte aanrader, ook voor gezinnen met kinderen. Een andere leuke familieactiviteit is de dierentuin, Potawatomi Zoo.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 22,7°C en in januari gemiddeld -4,8°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket South Bend

Met het hele gezin op vakantie? South Bend is een leuke stad voor jong en oud. Ontdek het gevarieerde aanbod van deze fantastische stad en boek direct de voordeligste vlucht op CheapTickets.nl.

Wilt u vliegen met CheapTickets.nl, kijk dan ook meteen even naar het voordelige aanbod hotels en huurauto’s. Of reserveer direct online één van de goedkope compleet verzorgde vliegreizen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar South Bend

Zoek je goedkope vliegtickets naar South Bend in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar South Bend.