*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Des Moines

Des Moines is met bijna 200.000 inwoners de hoofdstad van de Amerikaanse staat Iowa. Op het gebied van kunst, cultuur, amusement en ontspanning is er van alles te doen. De parken in en rond de stad zijn een geweldige plaats voor recreatie.

Bezienswaardigheden en attracties

Des Moines is een bruisende stad met activiteiten voor jong en oud. Leuke bezienswaardigheden zijn het Art Center, het Fort des Moines Museum, het State Capitol en het Historical Museum. Leuke gezinsuitstapjes zijn de dierentuin van Des Moines, de Blank Park Zoo en de Living History Farms. Hier ontdekt u het traditionele boerenleven.

Des Moines heeft nog veel meer, waaronder Adventureland Park, een amusementspark met spannende attracties. Ook zijn er activiteiten zoals festivals en evenementen. De Iowa State Fairs is een groot evenement met typisch Amerikaanse activiteiten.

Recreatie

Des Moines is ook populair vanwege de groene natuur en het water. In en rond de stad zijn verschillende parken en meren te vinden, waaronder het Des Moines Botanical Centre, het Waterworks Park en het Fort Des Moines Park. Hier zijn diverse activiteiten mogelijk, zoals picknicken, vissen en wandelen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 24,6°C en in januari ongeveer -7°C.
  • Tijdsverschil: het is er zeven uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Des Moines

Binnenkort op vakantie naar Des Moines of last minute vliegen? Op CheapTickets.nl vindt u altijd de beste tarieven voor vliegreizen naar steden wereldwijd. U kunt direct van het aanbod gebruik maken door het goedkoopste vliegticket online te reserveren.

Ook als u op zoek bent naar een hotelovernachting of huurauto kunt u terecht op de website. CheapTickets.nl heeft naast vluchten ook een uitgebreid aanbod van andere diensten zoals reisverzekeringen. De meest recente aanbiedingen zijn altijd direct te vinden op de website!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Des Moines

Zoek je goedkope vliegtickets naar Des Moines in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Des Moines.