*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Kalamazoo

Kalamazoo ligt in Michigan, een staat in het noordoosten van de Verenigde Staten. Deze veelzijdige stad heeft alles ingrediënten voor een geslaagde vakantie: van culturele attracties tot parken, meren en recreatiegebieden!

Parken en meren

Voor een recreatief dagje uit met het hele gezin kunt u het River Oaks County Park bezoeken. Dit park biedt een heel scala aan activiteiten. Van skiën en schaatsen in de winter tot mountainbiken, picknicken en wandelen in de zomer. Kalamazoo heeft bovendien zo’n 83 meren waardoor vissen, zeilen, zwemmen en andere watersporten erg populair zijn.

Bezienswaardigheden

Houdt u van kunst, cultuur en geschiedenis? Ook hiervan heeft Kalamazoo diverse attracties, zoals het Aviation History Museum, het Institute of Arts en het Valley Museum. Het Gilmore Car Museum behoort tot de tien beste Automusea van Amerika. Het museum is met zijn 175, veelal antieke, voertuigen zeer de moeite waard.

Een andere grote trekpleister in Kalamazoo is de Air Zoo. Dit unieke museum met meer dan vijftig historische vliegtuigen, vluchtsimulators, 4D theater en het Guadalcanal Memorial Museum, is ook een echte aanrader.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 22,7°C en in januari ongeveer -3,8°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Kalamazoo

Een goede tip om goedkoop naar Kalamazoo te vliegen? Op CheapTickets.nl vindt u ieder dag de beste vluchten en complete vliegvakanties tegen de scherpste prijzen. Wij hebben de tarieven van verschillende aanbieders al vergeleken, zodat u alleen de meest voordelige vliegtickets in het overzicht vindt. Online boeken is bovendien heel eenvoudig. In een handomdraai hebt u een vlucht of zelfs een compleet verzorgde vliegvakantie online geregeld!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Kalamazoo

Zoek je goedkope vliegtickets naar Kalamazoo in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Kalamazoo.