*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Key West

Key West is een echte vakantiebestemming bij uitstek. Deze plaats is tevens een eiland en behoort tot de Amerikaanse staat Florida, de “Sunshine State”. Omdat de temperatuur hier altijd aangenaam is (21°C tot 29°C) zijn er het hele jaar allerlei zomerse activiteiten te doen.

Zon, zee en strand

De stranden van Key West zijn een attractie voor jong en oud. Of u nu komt om te zonnen, relaxen of watersporten, de mogelijkheden zijn heel divers. Andere populaire attracties zijn het Aquarium en het Mel Fisher Maritime Heritage Society and Museum. Hier zijn prachtige maritieme tentoonstellingen te zien!

In Key West is daarnaast nog veel meer mogelijk, zoals het maken van een dolfijnentour, cruisen rondom het eiland en een gerecyclede collectie kunst bekijken in het Reworx Description. Ook zijn er mooie tuinen en parken met allerlei mogelijkheden op recreatief gebied.

Wereldberoemde schrijvers

Ook verschillende beroemde schrijvers werden door Key West aangetrokken. Tennesse Wiliams en Robert Frost bijvoorbeeld maakten van dit eiland hun thuis. De woning van Ernest Hemingway huist nu een museum, het Ernest Hemingway Home and Museum. Hier komt u veel te weten over het werk en het leven van deze wereldberoemde Amerikaanse schrijver.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 29°C en in januari gemiddeld 21°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Key West

Vluchten op CheapTickets.nl worden altijd tegen de scherpste tarieven aangeboden. Hierdoor kunt u voordelig naar Key West en talloze andere vakantiebestemmingen vliegen. Online boeken gaat op deze website heel eenvoudig; in een paar stappen kunt u direct een vliegticket of compleet verzorgde vliegreis reserveren.

Op CheapTickets.nl kunt u ook altijd terecht voor een goedkope hotelreservering of het boeken van een huurauto. De meest actuele prijzen en de beste aanbiedingen zijn altijd te vinden op de website.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Key West

Zoek je goedkope vliegtickets naar Key West in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Key West.