*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Alamosa

Alamosa is een stad in de Amerikaanse staat Colorado. Een leuke stad, voor het hele gezin, want het aanbod activiteiten is groot. Er is een divers aanbod outdoor-activiteiten en leuke familieactiviteiten, zoals een krokodillenfarm en waterpark.

Recreatie en wildlife

Een unieke plaats voor een ontspannen dagje uit is het Great Sand Dunes National Park en Preserve, een groot gebied met zandduinen. In het nabijgelegen San Luis State Park kunt u vogels spotten, varen, zwemmen, surfen en andere watersporten beoefenen. Bezoek ook de Medano-Zapata Ranch, een groot gebied waar bizons vrij rondlopen.

Een andere manier om buiten actief bezig te zijn is golfen op de grote golfbaan van Alamosa. U kunt ook het wat verder weg gelegen Gunnison National Forest bezoeken. Dit enorme natuurgebied met bossen en bergen heeft hele goede kampeervoorzieningen.

Attracties

Alamosa is ook een stad waar u gezellig kunt winkelen, eten en uitgaan. In het centrum zijn genoeg mogelijkheden om galerijen en musea te bezoeken. Veel musea brengen u terug naar het vroegere leven in de omgeving. Het San Luis Valley Museum bijvoorbeeld toont onder andere Indiaanse artefacten en een tentoonstelling over het boerenleven.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 18,3°C en in januari zo’n -9,6°C.
  • Tijdsverschil: het is er acht uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Alamosa

Met CheapTickets.nl kunt u gemakkelijk en voordelig naar vele populaire steden in de wereld vliegen. Op de website vindt u een selectie van de laagste tarieven van diverse vliegtuigmaatschappijen. Omdat de beste vluchten bij elkaar staan heeft u in een handomdraai het goedkoopste vliegticket naar Alamosa gevonden.

U kunt CheapTickets.nl ook dag en nacht checken voor de allerlaatste deals en last minute reizen. Omdat de website altijd actueel is kunt u direct gebruik maken van vele aantrekkelijke aanbiedingen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Alamosa

Zoek je goedkope vliegtickets naar Alamosa in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Alamosa.