*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Shreveport

Shreveport ligt in Louisiana, een staat in het zuiden van de Verenigde Staten. De stad heeft meer dan tweehonderdduizend inwoners en is daarmee één van de grootste steden in de staat. Shreveport heeft een groot aanbod attracties op het gebied van amusement en bezienswaardigheden.

Bezienswaardigheden

Op cultureel gebied heeft Shreveport mooie kerken, oude begraafplaatsen en kunstgalerijen. Er is een aantal leuke musea waar u meer te weten komt over de cultuur en geschiedenis van de stad. Het Historisch Museum en het Stephens African American Museum zijn zeker aan te raden.

Recreatie

Shreveport heeft met verschillende parken en meren in de omgeving ook veel te bieden op het gebied van recreatie. Het Ford park heeft een groot meer: Cross Lake. Naast wandelen, picknicken en vissen hier dan ook veel watersporten mogelijk.

Een andere interessante attractie in Shreveport is de Rozentuin, de grootste in Noord-Amerika. Ook het Water Town USA, een groot waterpark met zwembaden en hoge glijbanen, is een leuk uitstapje voor de hele familie. Of breng een bezoek aan Chimp Haven. Hier kunt u een groot aantal Chimpansees zien.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 26,3°C en in januari gemiddeld 7,3°C.
  • Tijdsverschil: het is er zeven uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Shreveport

Maak een keuze uit het voordelige aanbod van CheapTickets.nl en vlieg zo goedkoop mogelijk naar Shreveport. Deze fantastische stad is met meer dan tweehonderdduizend inwoners één van de grootste steden van de staat Louisiana.

Op CheapTickets.nl vindt u ook de beste deals voor vluchten naar vele andere topbestemmingen. Kijk snel op de website en boek uw vliegreis eenvoudig en snel online.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Shreveport

Zoek je goedkope vliegtickets naar Shreveport in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Shreveport.