Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wisconsin

Appleton

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Appleton

Appleton ligt in Wisconsin, een staat in het noordoosten van de Verenigde Staten. De stad ligt aan het Winnebagomeer en dwars door het centrum loopt de Fox Rivier.

Recreatie en ontspanning

Als u komt voor recreatieve activiteiten, dan zit u goed in Appleton. De stad heeft een aantal parken waar u lekker met het hele gezin kunt picknicken, wandelen en relaxen. Populair om de vele wandel- en skiroutes is het Gordon Bubolz Nature Preserve, een natuurgebied met graslanden, bossen en moergebieden.

Met lekker weer kunt u ook het nabijgelegen meer opzoeken. Of maak vanuit Appleton een uitstapje naar Lake Michigan, één van de Vijf Grote Meren van Noord-Amerika. Hier kunt u geweldig watersporten, maar ook lekker zonnen en relaxen op de stranden.

Musea

Bent u geïnteresseerd in de geschiedenis van de Fox River Valley? Bezoek dan het History Museum, dat in het kasteel van Appleton is gehuisvest. Alles over de geschiedenis van de productie van papier vindt u in het Paper Discovery Museum. En loop ook even binnen bij het Hearthstone Historic House Museum, het eerste door waterkracht verlichte huis.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 22°C en in januari ongeveer -9,3°C.
  • Tijdsverschil: het is er zeven uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Appleton

Boekt u online een vliegticket op CheapTickets.nl, dan vliegt u altijd zo voordelig mogelijk naar uw favoriete vakantiebestemming. Op de website vindt u de laagste tarieven voor vluchten naar vele leuke steden, zoals Appleton. Ook met het reserveren van een hotelovernachting of huurauto bent u voordelig uit op CheapTickets.nl.

CheapTickets.nl heeft al vele jaren ervaring op het gebied van prijsvergelijking. Op de website zijn dan ook de beste vliegtickets en compleet verzorgde vliegvakanties te vinden. Daardoor hebt u in slechts enkele stappen de meest voordelige reizen geboekt!

Naar Appleton vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl