*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Colorado Springs

Colorado Springs is een Amerikaanse stad in de staat Colorado. De stad is met meer dan 360.000 inwoners één van de grootste steden in de staat. In Colorado Springs zijn cultuur en natuur ideaal met elkaar te combineren.

Musea

In Colorado Springs kunt u kiezen uit een gevarieerd aanbod aan musea. Eén van de meest bijzondere attracties van de stad is Ghost Town. In dit openluchtmuseum zijn vele gebouwen en kunstobjecten uit de 19e eeuw te bewonderen, waardoor u een goed beeld krijgt van de geschiedenis van de stad.

Ook in het Pioniers Museum is veel over de geschiedenis te vinden. Houdt u van Indiaanse kunst, breng dan een bezoek aan het Kunstmuseum van Colorado Springs. Leuk voor gezinnen met jonge kinderen is het Children’s Museum, een interactief en educatief museum.

Flora en fauna

Een andere leuke familieattractie is de Cheyenne Mountain Zoo, een dierentuin met meer dan 750 dieren. Houdt u van klimmen, maak dan een uitstapje naar de Garden of the Gods. Dit is, vanwege de prachtige rotsformaties, een Mekka voor bergbeklimmers. Het Bear Creek Nature Centre is een groot natuurgebied met vele wandelpaden en een geschiedenismuseum over de natuur in de regio.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 21,6°C en in januari -1,8°C.
  • Tijdsverschil: het is er acht uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Colorado Springs

Vergelijk de voordeligste vluchten naar Colorado Springs op CheapTickets.nl en boek het goedkoopste vliegticket direct online. Ook huurauto’s, hotels en compleet verzorgde vakanties worden tegen de laagste tarieven aangeboden. Aanbiedingen of deals hoeft u nooit te missen want de website wordt constant up-to-date gehouden. Zo weet u zeker dat u altijd zo goedkoop mogelijk kunt vliegen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Colorado Springs

Beleef een ontspannen vakantie in Colorado Springs. Bij CheapTickets.nl zijn de vliegtickets voor een voordelige prijs te reserveren. Verzeker uzelf van een grandioze vakantie en ervaar de wereld van Colorado Springs.

Niet alleen naar Colorado Springs heeft CheapTickets.nl de laagst geprijsde vliegtickets, maar voor plaatsen in heel de Verenigde Staten kunt u bij CheapTickets.nl alles bestellen. Nog niet in Colorado Springs geweest? Boek met behulp van ons boekingssysteem overzichtelijk en makkelijk vluchten naar Colorado Springs. Bekijk en vergelijk alle vliegticket kosten van verschillende aanbieders en vindt de voordeligste vlucht naar Colorado Springs in de Verenigde Staten.