Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Hawaii

Kahului

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Kahului

Het Hawaïaanse eiland Maui ligt in de Grote Oceaan en behoort tot de Verenigde Staten. Kahului is met meer dan 20.000 inwoners de grootste stad van het eiland.

Strand

De meeste bezoekers komen naar Kahului voor een heerlijke zon, zee en strandvakantie. En dat is ook niet zo gek want de gemiddelde temperatuur ligt het gehele jaar tussen de 22°C en 27°C. Kahului heeft mooie stranden waar je heerlijk kunt relaxen. Een ideaal park om te recreëren is het Kanaha County Park. Dit park ligt langs de kust en is daarom erg populair bij watersporters.

Houd je van natuur en buitensporten, breng dan ook een bezoek aan het Nationale Park Haleakala. Hier vind je veel rust en ruimte en unieke flora en fauna. Naast wandelen en mountainbiken is vogels spotten een hele populaire activiteit.

Bezienswaardigheden

Kahului heeft naast vele recreatieve activiteiten ook een aantal interessante culturele bezienswaardigheden. Wil je meer weten over de Hawaïaanse cultuur? Breng dan een bezoek aan het Bailey House Museum. De collectie omvat schilderijen, foto’s, meubels, houten beelden, wapens en nog veel meer historische voorwerpen!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer ligt tussen de 24°C en 27°C en in de winter tussen de 22°C en 25°C.
  • Tijdsverschil: het is er elf uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Hawaïaans. Een groot deel van de bevolking spreekt echter Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Kahului

Op CheapTickets.nl boek je altijd de voordeligste vluchten naar Kahului en vele andere vakantiebestemmingen. Binnenkort op vakantie of last-minute vliegen? Op CheapTickets.nl vind je 24 uur per dag en 7 dagen per week de laagste tarieven voor vliegtickets, hotels, huurauto’s en complete vliegvakanties. Boek jouw vlucht of compleet verzorgde vakantie eenvoudig online op de website en profiteer direct van de meest actuele aanbiedingen!

Naar Kahului vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl