*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Kahului

Het Hawaïaanse eiland Maui ligt in de Grote Oceaan en behoort tot de Verenigde Staten. Kahului is met meer dan 20.000 inwoners de grootste stad van het eiland.

Strand

De meeste bezoekers komen naar Kahului voor een heerlijke zon, zee en strandvakantie. En dat is ook niet zo gek want de gemiddelde temperatuur ligt het gehele jaar tussen de 22°C en 27°C. Kahului heeft mooie stranden waar u heerlijk kunt relaxen. Een ideaal park om te recreëren is het Kanaha County Park. Dit park ligt langs de kust en is daarom erg populair bij watersporters.

Houdt u van natuur en buitensporten, breng dan ook een bezoek aan het Nationale Park Haleakala. Hier vindt u veel rust en ruimte en unieke flora en fauna. Naast wandelen en mountainbiken is vogels spotten een hele populaire activiteit.

Bezienswaardigheden

Kahului heeft naast vele recreatieve activiteiten ook een aantal interessante culturele bezienswaardigheden. Wilt u meer weten over de Hawaïaanse cultuur? Breng dan een bezoek aan het Bailey House Museum. De collectie omvat schilderijen, foto’s, meubels, houten beelden, wapens en nog veel meer historische voorwerpen!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer ligt tussen de 24°C en 27°C en in de winter tussen de 22°C en 25°C.
  • Tijdsverschil: het is er elf uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Hawaïaans. Een groot deel van de bevolking spreekt echter Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Kahului

Op CheapTickets.nl boekt u altijd de voordeligste vluchten naar Kahului en vele andere vakantiebestemmingen. Binnenkort op vakantie of last-minute vliegen? Op CheapTickets.nl vindt u 24 uur per dag en 7 dagen per week de laagste tarieven voor vliegtickets, hotels, huurauto’s en complete vliegvakanties. Boek uw vlucht of compleet verzorgde vakantie eenvoudig online op de website en profiteer direct van de meest actuele aanbiedingen!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Kahului

Zoek je goedkope vliegtickets naar Kahului in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Kahului.