“Het exotische en excentrieke Miami ademt plezier”

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Miami

Een mix van Amerikaanse en Caribische invloeden: Miami is HOT, letterlijk en figuurlijk! Deze grote stad in het zuidoosten van de Amerikaanse staat Florida staat bekend om haar mooie stranden en heerlijke klimaat. De hippe stad, waar top DJ’s van over de hele wereld naartoe komen om in de beste clubs te draaien, trekt jaarlijks miljoenen toeristen aan. Klaar om downtown Miami, Ocean Drive, South Beach en de Everglades te verkennen. Let’s go!

Wat te doen in Miami?

Ocean Drive, de Everglades en niet te vergeten de eindeloze stranden. Miami verrast! In het centrum vind je bijvoorbeeld Bayside Marketplace, een winkelcentrum waarin entertainment centraal staat. Wist je dat hier ook de wereldberoemde eetketen Hooters te vinden is? Stop daar dus even voor een snelle lunch en ga vervolgens door naar Art Deco District. Nergens ter wereld vind je zo’n grote verzameling aan art deco gebouwen als in Miami Beach.
Meer to do's in Miami >>

Evenementen in Miami

Miami kent veel evenementen. Neem bijvoorbeeld de viering van de 4th of July, waarbij de gehele stad prachtig wordt verlicht. Sportief aangelegd of gewoon zin in een feestje? De Miami Marathon heeft jaarlijks meer dan 25.000 deelnemers en trekt veel bezoekers dankzij de waanzinnige feesten in deze periode.
Bekijk alle evenementen in Miami >>

Praktische info

  • Temperatuur: gemiddeld ligt de temperatuur in de zomer op 33˚C. In de winter is de gemiddelde temperatuur ongeveer 13˚C.
  • Tijdsverschil: : in Miami is het 6 uur vroeger dan in Nederland. Dit is het gehele jaar door hetzelfde op twee uitzonderingen na. In de periodes van Daylight Saving Time in Amerika bestaat er in de laatste twee weken van maart en in de laatste week van oktober t/m de eerste week van november een tijdverschil van 5 uur.
  • Munteenheid: de Amerikaanse dollar.

Bekijk alle praktische info >>

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam of Rotterdam naar Miami. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Miami leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Miami

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Miami? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Miami

Zoek je goedkope vliegtickets naar Miami in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Miami.