*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Baton Rouge

Staatshoofdstad Baton Rouge ligt op de oevers van de rivier de Mississippi in de Amerikaanse staat Louisiana.

Culturele bezienswaardigheden

Baton Rouge heeft verschillende interessante bezienswaardigheden op het gebied van kunst en cultuur. Hieronder vallen een aantal festivals, het Manship Theatre en het Shaw Centre for Arts met daarin het LSU Museum of Art.

Baton Rouge heeft ook een grote verscheidenheid aan musea. Het Louisiana State Museum is leuk voor iedereen die meer wil weten over de geschiedenis van de staat. Een mooie collectie antieke en moderne poppen is te vinden in het Enchanted Mansion Doll Museum.

Parken en recreatie

Voor een wandeling of picknick kunt u één van de stadsparken bezoeken. Of breng een bezoek aan de Baton Rouge Zoo, een dierentuin met zo’n veertienhonderd dieren uit de hele wereld. Een andere leuke attractie is het Dixie Landin’ Amusement Park. Hier vindt u niet alleen een groot pretpark met spannende achtbanen, maar ook een spectaculair waterpark.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 28,5°C en in januari ongeveer 10,5°C.
  • Tijdsverschil: het is er zeven uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Baton Rouge

Voordelig vliegen en snel een vliegticket reserveren? Op CheapTickets.nl kunt u razendsnel de beste vliegtickets tegen de scherpste prijzen online bestellen. Voor het complete overzicht vluchten naar Baton Rouge en vele andere bestemmingen kunt u dag en nacht deze website bekijken.

Kijk verder in ons overzicht en ontdek ook de beste deals en aanbiedingen voor hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vliegvakanties!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Baton Rouge

Zoek je goedkope vliegtickets naar Baton Rouge in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Baton Rouge.