*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Waterloo

Waterloo heeft bijna 70.000 inwoners en ligt in de Amerikaanse staat Iowa. Jong en oud kunnen zich in Waterloo vermaken. De stad heeft een groot cultureel aanbod en veel activiteiten op het gebied van recreatie.

Bezienswaardigheden

Breng zeker even een bezoek aan het Grout Museum District als u geïnteresseerd bent in de geschiedenis van Waterloo en de omgeving. Hier vindt u maarliefst vijf musea die gericht zijn op het verleden, het heden en de toekomst van de stad.

Waterloo is ieder jaar het decor van een groot aantal festivals en evenementen. De omgeving is bovendien erg geschikt voor outdooractiviteiten. Vanwege de paden en wegen rond de stad kunt u er heel goed wandelen en mountainbiken.

Activiteiten

Wilt u een dagje op stap met het hele gezin, ga dan eens naar het Lost Island Waterpark. Dit waterpark – het grootste in de staat - heeft spectaculaire attracties voor groot en klein. Een leuk uitstapje voor gezinnen met jonge kinderen is de Sunrise Petting Zoo, een dierentuin met voornamelijk boerderijdieren, zoals geiten, varkens en koeien.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 22,9°C en in januari ongeveer -9,7°C.
  • Tijdsverschil: het is er zeven uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Waterloo

Naar Waterloo vliegen kan eenvoudig en voordelig via CheapTickets.nl. Hier vindt u vele vluchten voor de laagste tarieven overzichtelijk bij elkaar. De beste vliegtickets naar Waterloo zijn eenvoudig te vinden en supersnel online te reserveren. CheapTickets.nl is een actuele website met de meest recente aanbiedingen en deals voor zowel vliegreizen als hotels en huurauto’s.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Waterloo

Zoek je goedkope vliegtickets naar Waterloo in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Waterloo.