*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Palm Springs

Palm Springs ligt in Californië, een staat in het zuidwesten van de Verenigde Staten. De stad is een fantastisch vakantieoord met het hele jaar door activiteiten voor jong en oud.

Veel outdooractiviteiten

Ben je op zoek naar activiteiten voor het hele gezin, dan is Palm Springs een ideale vakantiebestemming. In de omgeving zijn grote bossen, bergen, meren en rotsen te vinden. Hierdoor is er veel mogelijk op recreatief gebied. Kamperen, klimmen, paardrijden, ballon varen en parachute springen zijn nog maar een kleine greep uit het aanbod.

Familieattracties

Ook op het gebied van amusementsparken staat Palm Springs goed aangeschreven. Het Knotts Soak City Waterpark is een leuk themapark met fantastische waterattracties. Bezoek ook het Living Desert Zoo & Gardens, een openluchtmuseum met veertig inheemse diersoorten en vele soorten planten uit de hele wereld.

Palm Springs heeft een aantal interessante musea en genoeg plaatsen om te winkelen en dineren. In het grote winkelcentrum Palm Springs Mall kun je werkelijk alles krijgen wat je nodig heeft.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 30°C en in januari gemiddeld 10°C.
  • Tijdsverschil: het is er negen uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Palm Springs

Een unieke ervaring beleven in Palm Springs? Boek dan direct het goedkoopste vliegticket op CheapTickets.nl en beleef de vakantie van jouw leven. Met CheapTickets.nl kun je ook naar vele andere populaire steden wereldwijd vliegen. Kijk op de website voor de beste deals voor vluchten, hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vliegvakanties.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Palm Springs

Zoek je goedkope vliegtickets naar Palm Springs in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Palm Springs.