*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Fort Lauderdale

Fort Lauderdale ligt in de Amerikaanse staat Florida, bij Hollywood en Miami. Fort Lauderdale is vanwege zijn prachtige zandstranden en het zonnige weer een ideale badplaats.

Krokodillen

Een leuk uitstapje is de Billy Swamp Tour, een excursie per boot en jeep door een mooi indianenreservaat. Hier leven niet alleen Seminole indianen, maar ook krokodillen, waterbuffels, herten, bizons en zeldzame vogels. Ook kunt u een stop maken bij een boerderij waar vele krokodillen en alligators leven.

Shoppen

Fort Lauderdale is op winkelgebied een waar paradijs. Een mooi voorbeeld is de Sawgrass Mills Mall, vlakbij de stad. In dit megagrote winkelcentrum vindt u werkelijk alles; van kleding en elektra tot surfboarden en sieraden. Populair zijn de outletwinkels waar merkkleding wordt verkocht. U kunt daarnaast een filmpje pakken in één van de 23 bioscopen of een lekker hapje eten in één van de vele restaurants.

Maar in Fort Lauderdale is veel meer te doen dan winkelen of krokodillen bekijken. Andere trekpleisters zijn onder andere watersporten, het indianenmuseum, het planetarium, de botanische tuinen, het historisch museum en een waterpark waar u kunt waterskiën.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 28°C en in de winter gemiddeld 20°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Fort Lauderdale

Om zo voordelig mogelijk naar Fort Lauderdale te vliegen kunt u direct online de goedkoopste tickets op CheapTickets.nl boeken. Ga naar de site voor de meest recente aanbiedingen van vluchten over de gehele wereld! Bekijk ook meteen ons uitgebreide aanbod van de beste tarieven voor het reserveren van een huurauto of hotelovernachting en het boeken van een compleet verzorgde vakantie!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Fort Lauderdale

Zoek je goedkope vliegtickets naar Fort Lauderdale in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Fort Lauderdale.