*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets New Haven

New Haven is een havenstad in Connecticut, een staat in het westen van de Verenigde Staten. De stad ligt aan Long Island Sound, een inham van de Atlantische Oceaan. New Haven biedt een leuke mix van zon, zee en strand met oude gebouwen en culturele bezienswaardigheden.

Recreatie

Lekker zonnen en een duik nemen in het water zijn vooral in de zomermaanden erg populair. In New Haven zijn ook een aantal meren te vinden met mogelijkheden tot recreatie. Ontspannen, picknicken en wandelen kan ook in één van de vele parken en tuinen in en rond de stad.

Een groot park met verschillende monumenten en prachtige tuinen is het East Rock Park. Het West Rock Ridge State Park is met zijn vele paden een echt wandelparadijs. Beide parken bieden verder de mogelijkheid tot activiteiten zoals kajakken, kanoën en vissen.

Attracties

In New Haven kunt u ook uitstekend winkelen, eten en uitgaan. Op cultureel gebied zijn er theaters, festivals en musea. Een grote attractie is het Peabody Museum of Natural History op de campus van de Yale Universiteit. Het museum toont een uitgebreide collectie gericht op oude Amerikaanse culturen, dinosaurussen en lokale vogelsoorten.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 25°C en in januari ongeveer 2°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket New Haven

Vlieg met het hele gezin naar New Haven en geniet van het veelzijdige aanbod aan activiteiten. Bekijk deze website voor de leukste aanbiedingen en deals voor vluchten New Haven en andere populaire steden.

Of u nu een compleet verzorgde vakantie of enkel een vliegticket wilt: op CheapTickets.nl bent u altijd aan het juiste adres voor de laagste tarieven. De website is altijd actueel, zodat u op ieder moment kunt profiteren van de meest recente aanbiedingen!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar New Haven

Zoek je goedkope vliegtickets naar New Haven in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar New Haven.