Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Connecticut

New Haven

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets New Haven

New Haven is een havenstad in Connecticut, een staat in het westen van de Verenigde Staten. De stad ligt aan Long Island Sound, een inham van de Atlantische Oceaan. New Haven biedt een leuke mix van zon, zee en strand met oude gebouwen en culturele bezienswaardigheden.

Recreatie

Lekker zonnen en een duik nemen in het water zijn vooral in de zomermaanden erg populair. In New Haven zijn ook een aantal meren te vinden met mogelijkheden tot recreatie. Ontspannen, picknicken en wandelen kan ook in één van de vele parken en tuinen in en rond de stad.

Een groot park met verschillende monumenten en prachtige tuinen is het East Rock Park. Het West Rock Ridge State Park is met zijn vele paden een echt wandelparadijs. Beide parken bieden verder de mogelijkheid tot activiteiten zoals kajakken, kanoën en vissen.

Attracties

In New Haven kunt u ook uitstekend winkelen, eten en uitgaan. Op cultureel gebied zijn er theaters, festivals en musea. Een grote attractie is het Peabody Museum of Natural History op de campus van de Yale Universiteit. Het museum toont een uitgebreide collectie gericht op oude Amerikaanse culturen, dinosaurussen en lokale vogelsoorten.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 25°C en in januari ongeveer 2°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket New Haven

Vlieg met het hele gezin naar New Haven en geniet van het veelzijdige aanbod aan activiteiten. Bekijk deze website voor de leukste aanbiedingen en deals voor vluchten New Haven en andere populaire steden.

Of u nu een compleet verzorgde vakantie of enkel een vliegticket wilt: op CheapTickets.nl bent u altijd aan het juiste adres voor de laagste tarieven. De website is altijd actueel, zodat u op ieder moment kunt profiteren van de meest recente aanbiedingen!

Naar New Haven vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl