*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets San Diego

San Diego ligt in de Amerikaanse staat Californië, aan de westkust van de Verenigde Staten. Het milde klimaat, de vele zonnige dagen en leuke bezienswaardigheden, trekken veel toeristen.

Trekpleisters

San Diego heeft een groot aantal attracties. Seaworld is er één waar je absoluut geweest moet zijn. Hier maak je kennis met verschillende zeedieren, zoals haaien, vissen en zeesterren. Ook worden er spetterende dolfijnenshows opgevoerd en leer je er alles over het zeeleven. In het Wild Animal Park zijn een groot aantal exotische vogels en andere wilde dieren te bewonderen, zoals olifanten, giraffen en neushoorns. Het park Legoland is vooral bij gezinnen met kinderen populair.

Geschiedenis

Vlakbij het stadscentrum ligt het Oude Centrum, ook wel Old Town State Park genoemd. Naast de vele historische gebouwen, zijn hier verschillende restaurants en winkels te bezoeken. In het centrum van San Diego bevindt zich een stadspark, Balboa Park, waar maar liefst vijftien musea, kunstgalerijen en theaters staan.

San Diego staat bekend om haar mooie stranden. Eén van de populairste en grootste is Ocean Beach. Het strand is ideaal om even de drukke stad te ontwijken en te genieten van de natuur. Vanwege de hoge golven is dit strand erg geliefd bij surfers.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: De gemiddelde temperatuur in de zomer is 21,7°C en in de winter gemiddeld 14,1°C.
  • Tijdsverschil: Het is er negen uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket San Diego

Jouw vliegticket naar San Diego zo voordelig mogelijk online boeken kan via CheapTickets.nl. Hier vind je voortdurend de beste tarieven en de grootste deals, omdat de site altijd actueel wordt gehouden.

Het aanbod bestaat niet alleen uit vluchten naar bestemmingen over de gehele wereld, maar ook uit de goedkoopste tarieven voor het huren van een auto of het reserveren van een hotelovernachting. Ook is het mogelijk een complete vakantie te boeken en direct de benodigde verzekeringen af te sluiten. CheapTickets.nl vergelijkt alle vliegtarieven, zodat je voor de laagste tarieven naar jouw favoriete bestemming kunt vliegen!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar San Diego

Zoek je goedkope vliegtickets naar San Diego in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar San Diego.