*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Inyokern

Inyokern is een klein plaatsje (ongeveer duizend inwoners) in de Amerikaanse staat Californië. De stad staat bekend als de ‘stad met de meeste dagen zon per jaar’ (355!) en wordt om die reden ook wel de “Sunshine Capital of America” genoemd.

Bezienswaardigheden

Inyokern ligt aan de US Route 395, een belangrijke snelweg. De route voert u langs allerlei populaire attracties zoals Topaz Lake, Carsons Valley, Slide Mountain en Washoe Lake. In de nabijgelegen stad Ridgecrest ligt het Maturango Museum. Hier komt u veel te weten over de culturele geschiedenis en natuurlijke historie van Indian West Valley.

Vanuit Inyokern kunt u ook gemakkelijk naar het Dead Valley National Park rijden. Dit enorme park heeft veel natuurlijke attracties zoals zandduinen, zoutvlakten, woestijn, rotsformaties en kraters. Een echte must voor iedereen die van natuur en outdoorsporten houdt!

Inyokern is ook een goed startpunt voor het verkennen van de rest van Californië. De staat heeft talloze attracties voor een breed publiek zoals nationale parken, themaparken, Lake Tahoe, een gevarieerd cultureel aanbod, mooie zandstranden en verschillende grote steden (Los Angeles, San Diego en Santa Barbara).

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 24°C en in januari ongeveer 7,5°C.
  • Tijdsverschil: het is er negen uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Inyokern

CheapTickets.nl is een overzichtelijke website. Hierdoor kunt u eenvoudig de goedkoopste vluchten naar steden wereldwijd boeken. Als u van plan bent naar Inyokern te vliegen, kunt u direct een kijkje nemen in het overzicht op de website. Hier vindt u supersnel het goedkoopste vliegticket naar de bestemming van uw keuze.

De website en de tarieven zijn altijd actueel, zodat u direct gebruik maakt van de meest recente aanbiedingen en deals!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Inyokern

Zoek je goedkope vliegtickets naar Inyokern in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Inyokern.