Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Colorado

Aspen

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Aspen

Aspen ligt in de Amerikaanse staat Colorado en is één van de populairste wintersportplaatsen wereldwijd.

Skiparadijs

Aspen bestaat uit een aantal prachtige skigebieden met kilometerslange skipistes. Door de grote hoeveelheden sneeuw en de luxe faciliteiten is het plaatsje een waar skiparadijs. Naast skiresorts, hotels, restaurants en cafés zijn er in Aspen ook andere voorzieningen, zoals zwembaden en sauna’s.

Het stadje Aspen ligt in de Rocky Mountains en heeft ongeveer zesduizend inwoners. Het is een populaire bestemming bij beroemdheden en in het centrum zijn dan ook vele luxe winkels, hotels en restaurants te vinden.

In de omgeving van Aspen zijn ook vele andere activiteiten mogelijk zoals wandelen, mountainbiken, paardrijden en diverse watersporten. Twee grote natuurgebieden in de omgeving zijn het Ashley National Forest en het Uinta-Wasatch-Cache National Forest.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 24°C en in januari gemiddeld 1°C.
  • Tijdsverschil: het is er acht uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Aspen

Op CheapTickets.nl vind je 24 uur per dag en 7 dagen per week de voordeligste vluchten naar vele topbestemmingen in de hele wereld. De website wordt constant up-to-date gehouden zodat je altijd profiteert van de nieuwste aanbiedingen en zo voordelig mogelijk kunt vliegen.

Ben je ook benieuwd naar het goedkoopste vliegticket naar Aspen? Kijk dan snel op CheapTickets.nl en maak direct gebruik van ons aanbod door jouw vliegreis online te boeken.

Naar Aspen vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl