*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Sarasota

Sarasota ligt aan de westkust van Florida, een staat in het zuiden van de Verenigde Staten. De stad is vanwege haar aangename temperaturen een populaire vakantiebestemming voor strandliefhebbers. Maar Sarasota heeft meer te bieden dan zon, zee en strand.

Natuur

Vlakbij Sarasota ligt het oudste en grootste park van Florida: het Myakka River State Park. Dit schitterende natuurgebied met bossen, meren en rivieren biedt diverse recreatieve mogelijkheden, waaronder vissen, kamperen, wandelen en kajakken. En u kunt er wilde dieren spotten, zoals krokodillen, kraanvogels en lynxen!

Musea

In Sarasota kunt u ook uitstapjes maken naar verschillende musea. Houdt u van klassieke auto’s? Loop dan even binnen bij het Classic Car Museum. Het Ringling Museum is een schitterend museum met werken van Rubens, Van Dyck, Gainsborough en andere meesters. Een echte aanrader als u van kunst houdt!

Gaat u met het hele gezin op vakantie in Sarasota, breng dan een bezoek aan het Mote Marine Aquarium, waar u veel te weten komt over het lokale marine leven. U komt er oog in oog te staan met haaien, dolfijnen, zeeschildpadden en vele andere zeedieren.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli ligt tussen de 21,7°C en 32,2°C en in januari tussen de 8,9°C en 21,7°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Sarasota

De goedkoopste aanbiedingen naar Sarasota zijn gemakkelijk te vinden op CheapTickets.nl. Als expert op het gebied van prijsvergelijking kunnen wij u altijd de beste deals geven voor vluchten, hotels, huurauto’s en complete verzorgde vakanties.

Ook voor lastminute vliegen kunt u terecht op CheapTickets.nl. Wilt u meer informatie over online boeken of het vinden van de meest goedkope reizen, neem dan persoonlijk contact op met CheapTickets.nl.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Sarasota

Zoek je goedkope vliegtickets naar Sarasota in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Sarasota.