*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Indianapolis ligt centraal in Indiana en is de hoofdstad van deze Amerikaanse staat. De stad heeft activiteiten voor jong en oud waardoor er voor iedereen wel wat te beleven valt.

Parken

Leuk voor het hele gezin is de dierentuin van Indianapolis. Hier vindt u vele exotische dieren, zoals olifanten, tijgers en leeuwen en een groot bassin, waar u met dolfijnen kunt zwemmen! Of breng een bezoekje aan het Fun Spot Amusement Park dat vele spannende attracties heeft zoals achtbanen, glijbanen en een reuzenrad!

Cultuur

Ook voor cultuurbarbaren is er genoeg te doen. Houdt u van kunst, bezoek dan eens het Eiteljorg Museum, waar u een mooie collectie schilder- en beeldhouwkunst van toonaangevende westerse kunstenaars en Indiase kunst kunt bewonderen. Indianapolis is ook bekend vanwege het Formule 1 race-circuit. Breng daarom ook een bezoek aan het museum dat hieraan is gewijd, het Motor Speedway Hall of Fame.

Indianapolis heeft ook vele parken en natuurgebieden. Het Eagle Creek Park and Nature Preserve is één van de grootste parken in de Verenigde Staten. Hier zijn talloze activiteiten mogelijk, zoals zwemmen, fietsen, vissen en zeilen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 29 °C en in januari 1°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Indianapolis

Goedkoop en veilig een vlucht boeken naar Indianapolis? Kijk op CheapTickets.nl voor het meest voordelige aanbod en regel uw vliegticket direct online. Hier vindt u tevens de laagste tarieven voor het boeken van een hotel, huren van een auto of reserveren van een compleet verzorgde vakantie.

Online boeken kan 24 uur per dag en 7 dagen per week, zodat u op ieder moment profiteert van onze aanbiedingen en zo goedkoop mogelijk naar uw favoriete vakantiebestemming kunt vliegen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Indianapolis

Zoek je goedkope vliegtickets naar Indianapolis in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Indianapolis.