*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Detroit

Detroit heeft ongeveer 900.000 inwoners en ligt in de Amerikaanse staat Michigan. De stad ligt aan de rivier de Detroit en tussen het Eriemeer en Saint Clairmeer.

Auto´s en muziek

De auto-industrie en Motown kenmerken de stad het meest. In Detroit bevinden zich de hoofdkwartieren van automerken als Ford Motors Company, General Motors en DaimlerChrysler. Ben je autoliefhebber, dan is een bezoekje aan het Henry Ford Museum een absolute aanrader. Detroit is daarnaast de geboortestad van Motown. Ook muziekliefhebbers komen hier aan hun trekken. Een echte must is het Motown Historical Museum.

Trekpleisters

In het Historical Museum kom je alles te weten over de geschiedenis van Detroit, in het Woodward Avenue Theater maak je de meest spectaculaire theatervoorstelling mee en op de Eastern Market kun je allerlei verse etenswaren kopen.

Andere trekpleisters zijn: de Detroit Institute of Art, honkbalstadion Comerica Park en het indianendorp Indian Village.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 23°C en in de winter gemiddeld -4°C.
  • Tijdsverschil: het is er 6 uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Detroit

Vliegen tegen zeer aantrekkelijke prijzen naar Detroit en andere vakantiebestemmingen? Kijk op CheapTickets.nl en boek direct jouw vlucht online! Op de site vind je een uitgebreid aanbod vluchten. Je kunt ook een auto huren, hotelovernachting(en) boeken en complete vakanties reserveren! Online reserveren is niet moeilijk, omdat de site overzichtelijk is. Jouw vliegticket is dan ook in slechts enkele eenvoudige stappen geboekt!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Detroit

Zoek je goedkope vliegtickets naar Detroit in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Detroit.