*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Santa Ana

Santa Ana ligt in de Amerikaanse staat Californië, in het westen van het land. Naast een heerlijk klimaat van gemiddeld 14°C in januari en 26°C in juli heeft de stad voor elk wat wils. Naast recreatieve mogelijkheden is er veel te doen op het gebied van cultuur en geschiedenis.

Musea

Het Bowers Museum behoort met zijn verzameling kunst uit de regio volgens velen tot één van de mooiste musea in Zuid-Californië. Een andere aanrader is het interactieve wetenschapsmuseum Taco Bell Discovery Science Center.

Familie

Santa Ana heeft ook allerlei attracties voor de hele familie. Zoals de Santa Ana Zoo, een grote dierentuin met veel verschillende soorten wilde dieren. Ook zijn er een aantal grote parken, bossen en tuinen in de omgeving waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen, picknicken en nog veel meer.

In het centrum van Santa Ana zijn allerlei hippe uitgaansgelegenheden, winkels en winkelcentra te vinden. Het Westfield MainPlace bijvoorbeeld is een groot winkelcentrum met wel 190 winkels! En wat natuurlijk niet mag ontbreken tijdens een verblijf in Santa Ana is een uitstapje naar de bekende stranden van Californië.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 22,6°C en in januari gemiddeld 14,1°C.
  • Tijdsverschil: het is in Santa Ana negen uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Santa Ana

Wilt u razendsnel profiteren van de beste deals voor reizen naar Santa Ana? Op CheapTickets.nl vindt u de meest aantrekkelijke tarieven voor vluchten wereldwijd. Vergelijk de beste vluchten, boek direct het goedkoopste vliegticket online en u kunt zo voordelig mogelijk vliegen naar de bestemming van uw keuze.

Ook als u op zoek bent naar aangename temperaturen en een mooi bruin kleurtje, bent u op de website aan het juiste adres. Op CheapTickets.nl vindt u namelijk de meest voordelige zonvakanties in één handig overzicht bij elkaar.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Santa Ana

Zoek je goedkope vliegtickets naar Santa Ana in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Santa Ana.