Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Massachusetts

Boston

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Boston in 't kort
Amsterdam-Boston

Je ticket naar vrijheid op de Freedom Trail

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Boston

Welkom in Boston, één van de rijkste en oudste steden van Amerika. Deze stad is de hoofdstad van de staat Massachussets en absoluut het bezoeken waard tijdens jouw vakantie in Amerika. Maar wat mag je écht niet missen en wat moet je weten voor je vertrekt? Wij helpen je een handje!

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden in Boston zijn zeker een bezoekje waard:

Waterfront en Quincy Market
Een bezoek aan het Waterfront en Quincy Market mag tijdens je bezoek aan Boston niet ontbreken. Deze moderne wijken hebben mooie winkels en veel eetgelegenheden.

North End en Back Bay
Bezoek North End, de etnische buurt. Hier tref je vele culturen en dat betekent vele restaurantjes met wereldwijde gerechten. Goed eten doe je overigens ook in Back Bay, de yuppie wijk binnen Boston.

Freedom Trail
De Freedom Trail is een wandeling van 4 kilometer die je langs 16 verschillende bezienswaardigheden neemt. De route begint langs het oudste park van de USA: Boston Common. Hoogtepunten van de tour zijn The Massachusetts State House, Old Corner Bookstore, Faneuil Hall, Old North Church, Quincy Market en the Anderson Block.

JF Kennedy Library
Ben je een Kennedy fan? Dan kun je deze plek niet missen. Dit is namelijk de bibliotheek waarin alle originele documenten van de regering van JF Kennedy worden bewaard. Er is ook een museum bij wat interessant is om te bezoeken.

Boston en omgeving
Boston en omgeving staan bekend om haar vele universiteiten. Zo vind je er Cambridge en de Harvard universiteit. Voor (Amerikaanse) studenten is het hier dan ook ideaal vertoeven; veel uitgaansgelegenheden, restaurants, boekwinkels en meer.

Daarnaast kun je vanuit Boston vrij eenvoudig de omliggende en mooie staten Vermont en New Hampshire bezoeken.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: gemiddeld ligt de temperatuur in de zomermaanden op 25˚C en in de wintermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 5˚C.
  • Tijdsverschil: : in New York is het 6 uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Amerikaanse dollar.
  • Taal: de officiële taal is Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam of Rotterdam naar Boston. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Boston leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Boston

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Boston? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Naar Boston vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl