*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Denver

Denver ligt in de Amerikaanse staat Colorado. Vroeger woonden er voornamelijk goudzoekers, tegenwoordig is het een moderne stad met leuke bezienswaardigheden.

Munten

Al heeft Denver rond de 560.000 inwoners, een hele grote, drukke stad is het niet. Er is een aantal leuke trekpleisters, zoals de U.S. Mint. Hier kun je een rondleiding krijgen en zien hoe munten worden geslagen. In het museum kom je alles te weten over de geschiedenis van geld, hoe het wordt gesorteerd en verzonden.

Denver heeft naast het geldmuseum nog vele andere interessante musea. Zoals het Denver Art Museum, het Museum of Nature & Science, het Firefighter’s Museum, het History Museum en het Children’s Museum.

Pretparken

De pretparken in Denver hebben ook een grote aantrekkingskracht op toeristen. Er zijn er een aantal, waaronder het Lakeside Amusement Park, de Denver Zoo en Water World.

Liever shoppen? Bezoek dan 16th Street Mall, hier zijn vele leuke winkeltjes te vinden. Voor koopjes kun je beter één van de grote winkelcentra bezoeken.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 31°C en in de winter gemiddeld 35 °C.
  • Tijdsverschil: Het is er 8 uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Denver

Ben je van plan om naar Denver te vliegen, dan ben je bij CheapTickets aan het juiste adres! Surf naar CheapTickets.nl en boek lekker snel online jouw vliegticket. De site is overzichtelijk, waardoor je in slecht enkele eenvoudige stappen jouw vlucht heeft geboekt.
CheapTickets.nl biedt de voordeligste prijzen en een gevarieerd aanbod vluchten naar vakantiebestemmingen over de gehele wereld. Ook bieden we de beste prijzen voor hotelovernachtingen, het huren van een auto en complete vakanties.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Denver

Zoek je goedkope vliegtickets naar Denver in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Denver.