*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Circle Hot Springs

Wilt u even helemaal ontspannen, breng dan een bezoek aan de Circle Hot Springs. Dit resort, bekend om de warmwaterbronnen, ligt in het oosten van Alaska. Hier vindt u ook het Circle Hot Springs Airport.

Ontspannen baden

Alaska staat bekend om de extreem lage temperaturen, vooral in het oosten van de staat. Circle Hot Springs is met zijn warmwaterbronnen dan ook erg bijzonder. In deze eeuwenoude, natuurlijk verwarmde wateren kunt u buiten (terwijl het 19°C vriest!) heerlijke ontspannen baden nemen!

Attracties

Niet ver van de Circle Hot Springs ligt de stad Circle, een klein plaatsje waar vroeger goud gewonnen werd. De grote natuurgebieden (waaronder het Yukon-Charley Rivers National Reserve en het White Mountain Recreation Area) trekken met hun prachtige natuur en wildlife ook veel bezoekers aan.

Een andere plaats in de omgeving van Circle Hot Springs is Fairbanks, een grote, moderne stad. Het University of Alaska Museum of the North mag u bij een bezoek niet overslaan. Hier ziet u prachtige tentoonstellingen over de regionale cultuur en natuur.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: warme, droge zomers en koude, strenge winters. De gemiddelde temperatuur in de zomer is ongeveer 22°C en in de winter ongeveer -19°C.
  • Tijdsverschil: het is er tien uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Circle Hot Springs

CheapTickets.nl biedt dag en nacht de voordeligste vluchten naar Circle Hot Springs aan. Op de website vindt u de meest recente tarieven voor vliegtickets en compleet verzorgde vakanties. Het aanbod is heel breed, waardoor u met CheapTickets.nl ook naar vele andere leuke bestemmingen kunt vliegen.

Benieuwd geworden naar de meest recente aanbiedingen? Kijk dan snel op de website en boek eenvoudig en goedkoop uw vliegreis online!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Circle Hot Springs

Zoek je goedkope vliegtickets naar Circle Hot Springs in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Circle Hot Springs.