Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Alaska

Circle Hot Springs

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Circle Hot Springs

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Circle Hot Springs

Wil je even helemaal ontspannen, breng dan een bezoek aan de Circle Hot Springs. Dit resort, bekend om de warmwaterbronnen, ligt in het oosten van Alaska. Hier vind je ook het Circle Hot Springs Airport.

Ontspannen baden

Alaska staat bekend om de extreem lage temperaturen, vooral in het oosten van de staat. Circle Hot Springs is met zijn warmwaterbronnen dan ook erg bijzonder. In deze eeuwenoude, natuurlijk verwarmde wateren kun je buiten (terwijl het 19°C vriest!) heerlijke ontspannen baden nemen!

Attracties

Niet ver van de Circle Hot Springs ligt de stad Circle, een klein plaatsje waar vroeger goud gewonnen werd. De grote natuurgebieden (waaronder het Yukon-Charley Rivers National Reserve en het White Mountain Recreation Area) trekken met hun prachtige natuur en wildlife ook veel bezoekers aan.

Een andere plaats in de omgeving van Circle Hot Springs is Fairbanks, een grote, moderne stad. Het University of Alaska Museum of the North mag je bij een bezoek niet overslaan. Hier zie je prachtige tentoonstellingen over de regionale cultuur en natuur.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: warme, droge zomers en koude, strenge winters. De gemiddelde temperatuur in de zomer is ongeveer 22°C en in de winter ongeveer -19°C.
  • Tijdsverschil: het is er tien uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of je huisarts.

Vliegticket Circle Hot Springs

CheapTickets.nl biedt dag en nacht de voordeligste vluchten naar Circle Hot Springs aan. Op de website vind je de meest recente tarieven voor vliegtickets en compleet verzorgde vakanties. Het aanbod is heel breed, waardoor je met CheapTickets.nl ook naar vele andere leuke bestemmingen kunt vliegen.

Benieuwd geworden naar de meest recente aanbiedingen? Kijk dan snel op de website en boek eenvoudig en goedkoop jouw vliegreis online!

Naar Circle Hot Springs vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl