*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Atlanta

Atlanta is de hoofdstad van de staat Georgia en is onder meer bekend, omdat hier ’s werelds grootste bedrijven gevestigd zijn, zoals Coca Cola en CNN. Maar daarnaast kent de stad ook diverse historische plekken, unieke boetiekjes en trendy bars. Maar wat mag je écht niet missen en wat moet je weten voor je vertrekt? Wij helpen je een handje!

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden in Atlanta zijn zeker een bezoekje waard:

Atlanta Botanical Gardens
De Botanische tuinen in Atlanta zijn enorm indrukwekkend, want terwijl je door de tuinen loopt kom je diverse landschappen tegen met diverse plantensoorten. Zo sta je het ene moment in een Japanse tuin en het andere moment in het Tropisch regenwoud. Daarnaast is de plek heerlijk om even tot rust te komen ten midden van de stad.

World of Coca Cola
Ontdek in het museum van de World of Coca Cola de geschiedenis en cultuur van één van de meest succesvolle bedrijven ter wereld. Erg indrukwekkend en een must-do als je in Atlanta bent!

CNN studio's
Neem een kijkje achter de schermen bij misschien wel de bekendste nieuwszender ter wereld CNN. Tijdens een rondleiding door de studio's zal je een goede impressie krijgen van wat er allemaal bij komt kijken bij deze nieuwszender.

Georgia Aquarium
Het Georgia Aquarium is het grootste aquarium ter wereld. Waan jezelf in een prachtige onderwaterwereld en geniet van een geweldige diversiteit van waterbewoners.

Atlanta History Center
Leer meer over de geschiedenis van Atlanta in het Atlanta History Center. Je krijg onder andere meer te weten over de Amerikaanse Burgeroorlog, de slavernij en de Amerikaanse indianen. In dit museum ben je al snel een aantal uren zoet!

Praktische info

  • Temperatuur: in de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur ongeveer 10˚C en in de wintermaanden ongeveer 33˚C.
  • Tijdsverschil: het is in Atlanta zes uur vroeger.
  • Munteenheid: de Dollar
  • Taal: Engels
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam en Rotterdam naar Atlanta. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Atlanta leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Atlanta

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Atlanta? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Atlanta

Zoek je goedkope vliegtickets naar Atlanta in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Atlanta.