*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets San Jose

San Jose ligt in het uiterste westen van de Verenigde Staten, aan de Baai van San Francisco en vlakbij de Stille Oceaan. De stad is met ongeveer 895.000 inwoners één van de belangrijkste steden in de staat Californië. Vlakbij liggen de grote steden San Francisco en Oakland.

Er zijn talloze redenen om een bezoek te brengen aan San Jose. Als u van musea houdt, bezoek dan het San Jose Museum. Of ga eens langs bij het Tech Museum of Innovation, een uniek museum met interactieve tentoonstellingen en een IMAX theater. Populair is ook het Mexican Heritage Plaza, een groot cultureel centrum en museum met een theater, kunstgalerie en tuinen.

Parken

In en om San Jose zijn vele tuinen en grote parken te vinden. Eén van de oudste en grootste parken in de stad is het Alum Rock Park. Het park is ideaal om te wandelen, fietsen en paardrijden. Houdt u meer van watersporten, bezoek dan het Almaden Lake Park. Hier kunt u zwemmen, surfen, zonnen, varen en nog veel meer!

Een leuke attractie voor jonge gezinnen is het Happy Hollow Park and Zoo in Kelly Park. Naast kleine dieren zoals geiten, papegaaien en maki’s zijn hier vele andere attracties voor jonge kinderen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 20,8°C en in januari gemiddeld 9,7°C.
  • Tijdsverschil: het is er negen uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket San Jose

Op CheapTickets.nl regelt u niet alleen supersnel de goedkoopte vluchten naar San Jose, maar ook de voordeligste hotels, huurauto’s en complete vliegvakanties! Op de website vindt u altijd de laagst mogelijke tarieven want CheapTickets.nl wordt constant up-to-date gehouden. Ook voor last-minute vliegen gelden de beste deals. Kijk snel op CheapTickets.nl voor de meest recente aanbiedingen en boek uw vlucht of vliegreis direct online.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar San Jose

Zoek je goedkope vliegtickets naar San Jose in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar San Jose.