Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Oregon

Medford

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Medford - Oregon

Medford ligt in Oregon, een staat in het uiterste westen van de Verenigde Staten. De stad is een ideale plaats voor buitensporters en iedereen die op zoek is recreatieve activiteiten, zoals kamperen. Ook in de omgeving zijn leuke attracties te vinden. De Oregon Caves, het Crater Lake en het Rogue River National Forest zijn daar enkele van.

Bezienswaardigheden

Meer weten over de geschiedenis van Medford en de omgeving? Breng dan een bezoek aan het History Centre. Op het gebied van cultuur en amusement kunt u ook het theater, de opera en de kunstgalerijen bezoeken. Ook de Jackson and Perkins Test en Display Gardens zijn een populaire bezienswaardigheid in Medford.

Recreatie

Een leuk park om te wandelen en picknicken is het Alba Park. Niet ver van de stad ligt het Howard Prairie Lake Recreation. In dit resort kunt u onder andere kamperen, vissen, zeilen. Het centrum van Medford zelf heeft daarnaast goede voorzieningen om te golfen.

Vanuit Medford kunt u ook gemakkelijk een uitstapje maken naar de Atlantische Oceaan. Deze ligt op ongeveer 120 kilometer van de stad. Eén van de leukste plaatsen aan de kust is Gold Beach.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 22,5°C en in januari ongeveer 3,3°C.
  • Tijdsverschil: het is er negen uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Medford - Oregon

Met CheapTickets.nl kunt u voordelig naar de leukste vakantiebestemmingen over de hele wereld vliegen. Op de website vindt u een groot aanbod goedkope vluchten en compleet verzorgde vliegvakanties.

CheapTickets.nl is heel overzichtelijk, waardoor u supersnel de laagste tarieven voor een reis naar Medford heeft gevonden. Ook online reserveren gaat heel gemakkelijk: in een paar eenvoudige stappen heeft u al een complete reis online geboekt!

Naar Medford vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl