*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Santa Barbara

Santa Barbara ligt in het westen van de Verenigde Staten, in de staat Californië. De stad ligt aan het Los Padres National Forest, een groot natuurgebied. Ten zuiden van Santa Barbara, op ongeveer honderdzestig kilometer afstand, ligt Los Angeles.

Recreatie

Santa Barbara heeft een gunstige ligging tussen de Stille Oceaan en een groot natuurgebied, het Los Padres National Forest. Op het gebied van recreatie valt er dan ook genoeg te doen. Houdt u van actie, waag u dan aan één van de watersporten. Bij de stad ligt een groot kajakcentrum. Parasailing, duiken en zeilen zijn ook erg populair.

Of geniet van de natuurlijke schoonheid van Los Padres. In dit grote natuurgebied met bossen en meren zijn diverse activiteiten mogelijk. Kamperen, wandelen en paardrijden zijn nog maar een kleine greep uit het aanbod.

Bezienswaardigheden

In het centrum van Santa Barbara vindt u een aantal mooie gebouwen en musea waar u meer te weten komt over de geschiedenis van de stad. Een leuke attractie voor het hele gezin is de Dierentuin van Santa Barbara.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 18,6°C en in januari gemiddeld 11,1°C.
  • Tijdsverschil: het is er negen uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Santa Barbara

CheapTickets.nl behoort tot de grootste online aanbieders van vliegreizen. Ook de beste deals voor hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties worden op de website aangeboden. Boek daarom het meest voordelige vliegticket naar Santa Barbara online en u kunt zo goedkoop mogelijk naar deze fantastische vakantiebestemming vliegen.

Santa Barbara is een geweldige stad met een divers aanbod activiteiten en bezienswaardigheden. Op de website vindt u ook veel goedkope vluchten naar andere populaire vakantiebestemmingen wereldwijd.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Santa Barbara

Zoek je goedkope vliegtickets naar Santa Barbara in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Santa Barbara.