*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Washington

Washington DC is de hoofdstad van Amerika. In deze stad worden beslissingen gemaakt die wereldwijd van grote invloed zijn! Het is een statige stad met prachtige gebouwen die je overwelmen. Maar wat mag je écht niet missen en wat moet je weten voor je vertrekt? Wij helpen je een handje!

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden in Washington DC zijn zeker een bezoekje waard:

Het Witte Huis & Co.
Wie naar Washington wil, moet natuurlijk een bezoek brengen aan het Witte Huis, het Capitool of het Pentagon. Het Witte Huis is het werkterrein van de Amerikaanse president terwijl in het Capitool de Amerikaanse volksvertegenwoordiging gezeteld is. Het Pentagon vind je overigens in het nabijgelegen Arlington. Hier is het hoofdkwartier van de Amerikaanse defensie gevestigd.

Washington Monument
Deze prachtige obelisk is gebouwd om de eerste president George Washington te herdenken. Dit monument is 169 meter hoog en je kunt er ook naar binnen. Maar vooral de buitenkant is indrukwekkend!

Ford's Theater en Petersen House
Dit is waarschijnlijk een minder vrolijk bezoekje, maar toch iets wat je moet doen. In het Ford's theater werd in 1865 Abraham Lincoln neergeschoten en in het tegenoverliggende huis overleed hij de volgende ochtend. Wil je een vrolijkere herinnering overhouden? Ga dan naar een voorstelling in het theater! Die worden daar volop gegeven.

Praktische info

  • Temperatuur: zeer benauwd in de zomer. Zeer aangenaam in de lente en de herfst.
  • Tijdsverschil: zes uur vroeger
  • Munteenheid: de US Dollar
  • Taal: Engels
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam of Rotterdam naar Washington DC. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Washington DC leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf en zelfs Brussel.

Vliegticket Washington DC

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Washington DC? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Washington DC

Zoek je goedkope vliegtickets naar Washington DC in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Washington DC.