*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Fort Myers

Fort Myers ligt in de Amerikaanse staat Florida, aan de kust van de Golf van Mexico.
In Fort Myers is altijd wel iets te doen, of u nu houdt van cultuur, architectuur, natuur of meer sportievere activiteiten.

Interessante musea

Wat u bij een bezoek aan Fort Myers in ieder geval moet bezoeken, is het winterverblijf van de wereldbekende Thomas Edison. Het huis is nu een museum, waar u tijdens een rondleiding zijn laboratorium en de tuinen te zien krijgt. Alles over de geschiedenis van Fort Meyers komt u te weten in het Fort Myers Historisch Museum.

Het Imaginarium Hands-on Museum is erg leuk als gezinsuitstapje. Dit interactieve wetenschapsmuseum laat u op een leuke manier kennis maken met onder andere de natuur.

Stranden

Fort Myers is ook populair om zijn prachtige stranden. Een bezoek aan de stad is dan ook niet compleet als u deze niet heeft bezocht! Eén van de meest levendige stranden is Fort Myers Beach, waar vooral veel gezinnen komen. Of maak een dagtochtje naar één van de mooie eilanden Sanibel of Captiva, voor de kust van Florida.

Shopliefhebber opgelet! Fort Myers heeft een groot aantal winkels, waar u kleding, sieraden, antiek en nog veel meer kunt kopen. Een super winkelparadijs!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 27°C en in de winter gemiddeld 18°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Fort Myers

Het meest voordelige vliegticket naar Fort Myers bestellen? Dat kan snel, eenvoudig en goedkoop via CheapTickets.nl. Ga naar de site en boek uw vlucht direct online. CheapTickets.nl wordt altijd up-to-date gehouden, zodat u altijd profiteert van de meest recente aanbiedingen. Daardoor vliegt u altijd zo goedkoop mogelijk naar Fort Myers of een andere bestemming.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Fort Myers

Zoek je goedkope vliegtickets naar Fort Myers in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Fort Myers.