*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Huntsville - Alabama

Huntsville ligt in het zuidoosten van de Verenigde Staten in de staat Alabama. De stad is met zo’n 160.000 inwoners één van de grootste steden in de staat.

Ruimtemuseum

Een toeristische attractie die u in Huntsville zeker niet mag missen is het US Space and Rocket Centre. Dit interactieve wetenschapsmuseum behoort, in zijn soort, tot de grootste musea ter wereld. Het museum heeft een uitgebreide collectie met ruimteshuttles, een Apollo 16 capsule en een Imax theater.

Een leuk museum over het vroegere leven in Huntsville is het Burritt on a Mountain – A living Museum. Dit ‘levende museum’ is met zijn 19e-eeuwse huizen, boerderijen, dieren en voorstellingen een leuke attractie voor jong en oud.

Bezienswaardigheden

Huntsville heeft nog veel meer te bieden dan musea. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de bijzondere botanische tuinen waar u lekker kunt rondwandelen. Voor shopaholics is er het ‘Unclaimed Baggage Centre' in Scottsboro, vlakbij Huntsville. In deze bijzondere winkel worden spullen verkocht die zijn achtergelaten op vliegvelden.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli ligt tussen de 20,5°C en 31,7°C en in januari tussen de -1,6°C en 9°C.
  • Tijdsverschil: het is er zeven uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Huntsville - Alabama

Huntsville is een absolute must als u geïnteresseerd bent in ruimtevaart. Wilt u een kijkje nemen in het grootste ruimtevaartmuseum ter wereld? Vlieg dan met CheapTickets.nl naar deze fantastische stad in Alabama. Voor de meest recente vluchten kunt u dag en nacht de website bezoeken. Hier vindt u een uitgebreid aanbod van de voordeligste vliegtickets naar steden overal ter wereld.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Huntsville

Zoek je goedkope vliegtickets naar Huntsville in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Huntsville.