*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Pensacola

Pensacola is een Amerikaanse stad in Florida en ligt aan de Baai van Pensacola en de Golf van Mexico. In deze stad zijn culturele attracties uitstekend te combineren met een relaxte strandvakantie.

Strand

Pensacola heeft een aantrekkelijk klimaat met een gemiddelde temperatuur van 33°C in juli en 16°C in januari. Voor een dagje zonnebaden en luieren of juist actief buiten sporten zijn de vele mooie zandstranden van Pensacola een ideale uitvalsbasis. Vissen, surfen en duiken zijn nog maar een paar van de vele mogelijkheden op watersportgebied.

Luchtvaart

Eén van de populairste attracties in het centrum van Pensacola is het US Naval Aviation Museum. In dit mooie luchtvaartmuseum wordt de geschiedenis van de U.S. Navy uit de doeken gedaan. Zo is er onder andere een unieke collectie oude vliegtoestellen te zien. Ook zijn er regelmatig shows, en kunt u in een simulator uw eigen vlucht maken.

Naast een aantal andere interessante musea heeft Pensacola een mooie dierentuin met meer dan zevenhonderd dieren. Een andere leuke familieattractie is Sam’s Fun City, een amusementspark met attracties voor jong en oud.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 33°C en in januari 16°C.
  • Tijdsverschil: het is er zeven uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Pensacola

Met CheapTickets.nl kunt u het hele jaar door zo voordelig mogelijk naar Pensacola vliegen. Kijk op de website voor de laagste tarieven en meest recente aanbiedingen en boek uw vlucht direct online. Ook voor vele andere bestemmingen wereldwijd gelden de laagste tarieven want CheapTickets.nl heeft een compleet aanbod vluchten, hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Pensacola

Zoek je goedkope vliegtickets naar Pensacola in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Pensacola.