*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Sacramento

Hoofdstad van de Amerikaanse staat Californië, Sacramento, heeft ongeveer 454.000 inwoners. De stad is met haar rijke muziekcultuur, vele winkels, restaurants en de grote musea een aantrekkelijke stad.

Spoorwegmuseum

Een populaire attractie is het California State Railroad Museum, één van de grootste spoorwegmusea ter wereld. Hier komt u alles te weten over het ontstaan en de geschiedenis van de Amerikaanse spoorwegen. Uniek is de verzameling van maar liefst 21 locomotieven.

State Capitol

Ook het als museum ingerichte State Capitol trekt veel aandacht. Dit prachtige parlementsgebouw werd gebouwd tussen 1861 en 1869 en heeft een collectie van meer dan 150 schilderijen, 50 historische vlaggen, antieke meubels, muurschilderingen, en nog veel meer. Eromheen liggen bovendien prachtige, kleurrijke tuinen voor een mooie wandeling.

Leuke uitstapjes kunt u maken naar de zee, het strand en de grote kustplaats San Francisco, welke op ongeveer 160 kilometer van Sacramento ligt.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 22°C en in januari gemiddeld 13°C.
  • Tijdsverschil: het is er negen uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Sacramento

De scherpste aanbiedingen en goedkoopste vakanties naar Sacramento vindt u op CheapTickets.nl. Check het complete aanbod vluchten, huurauto’s, hotels en compleet verzorgde vakanties en vlieg zo voordelig mogelijk naar uw favoriete bestemming.

CheapTickets.nl is een online reisaanbieder en biedt al vele jaren de laagste tarieven voor vluchten naar vakantiebestemmingen over de gehele wereld!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Sacramento

Zoek je goedkope vliegtickets naar Sacramento in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Sacramento.