*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Hartford

De hoofdstad van de Amerikaanse staat Connecticut, Hartford, heeft ongeveer 140.000 inwoners. Hartford heeft zowel in haar centrum als in de omgeving een aantal leuke attracties en bezienswaardigheden.

Cultuur

Een goede manier om meer te weten te komen over de geschiedenis van de Amerikaanse staat Connecticut is een bezoek aan het Museum of Connecticut History. Houdt u van kunst, loop dan even binnen bij het Wadsworth Atheneum Museum of Art, één van de oudste kunstmusea in de Verenigde Staten. De collectie bestaat voornamelijk uit schilderijen van beroemde Amerikaanse kunstenaars.

Een leuk uitstapje kunt u maken naar het Living Museum in Avon. Hier vindt u een unieke collectie historische foto’s, traditionele kleding, werktuigen en andere artefacten uit de 19e eeuw.

Parken

In het centrum van Hartford ligt het oudste openbare park van de Verenigde Staten, het Bushnell Park. Dit grote park is met zijn fonteinen, vijvers, standbeelden en monumenten ideaal voor een ontspannen dagje uit met het gehele gezin. Ook het Elizabeth Rose Park Gardens is met meer dan 750 soorten rozen een uitstekende plek voor een mooie wandeling.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 23,2 °C en in januari gemiddeld -4,1°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: u kunt overal in de Verenigde Staten met de Amerikaanse Dollar (USD) betalen.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Hartford

Het grootste aanbod goedkope vluchten naar Hartford is te vinden op CheapTickets.nl. Naast vliegtickets vindt u op de site een overzicht van voordelige hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties. Wilt u ook voor de laagste tarieven naar uw favoriete vakantiebestemming vliegen? Boek dan uw vliegticket of vakantie direct online op CheapTickets.nl.

De site wordt constant up-to-date gehouden zodat u altijd profiteert van de meest recente aanbiedingen!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Hartford

Zoek je goedkope vliegtickets naar Hartford in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Hartford.