*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Dothan

Dothan ligt in Alabama, een staat in het zuidoosten van de Verenigde Staten. De stad heeft zijn bezoekers een groot aanbod bezienswaardigheden, amusement en activiteiten te bieden.

Bezienswaardigheden

Iedereen die meer wil weten over de geschiedenis van de militaire luchtvaart in Amerika, kan een bezoek brengen aan het US Army Aviation Museum. Dothan heeft nog meer interessante musea, zoals het George Carver Washington Museum. Kunstliefhebbers moeten zeker even het Wiregrass Museum of Art binnenlopen.

Familieattracties

Dothan heeft een aantal typische gezinsattracties zoals het Adventureland Theme Park.

Alles over het traditionele leven van de stad ontdekt u in het Landmark Park, een groot ‘levend’ museum met een oude boerderij, schoolgebouw, winkel, kerk, planetarium en (levende) dieren! Een ander populair park met spannende waterattracties is Water World.

Ook de stadsparken en tuinen zijn leuk om te bezoeken voor een middagje ontspanning, zoals de Dothan Botanical Gardens. Het Conecuh National Park is gemakkelijk vanuit de stad te bereiken. Dit grote natuurgebied heeft veel mogelijkheden op recreatief gebied.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 27,2°C en in januari ongeveer 8,3°C.
  • Tijdsverschil: het is er zeven uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Dothan

Wilt u naar Dothan of een andere populaire stad in de Verenigde Staten vliegen? Neem dan een kijkje op CheapTickets.nl. Het aanbod vluchten op deze website is groot en gevarieerd. De beste tarieven zijn al geselecteerd, waardoor u snel en gemakkelijk een goedkoop vliegticket naar uw favoriete vakantiebestemming hebt gevonden.

De tarieven en aanbiedingen op CheapTickets.nl zijn altijd actueel, omdat de website steeds up to date wordt gehouden. Hierdoor blijft u altijd op de hoogte van de leukste deals!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Dothan

Zoek je goedkope vliegtickets naar Dothan in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Dothan.