*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Hilo

Hilo is een stad aan de oostkust van het ‘Grote Eiland’ van Hawaï. U kunt hier volop genieten van zon, zee en strand, want de gemiddelde temperatuur ligt het hele jaar tussen de 18 en 32°C. Hilo heeft daarnaast een aantal interessante bezienswaardigheden zoals musea, parken en tuinen.

Cultuur

Bent u geïnteresseerd in de Hawaïaanse cultuur? Breng dan een bezoek aan het Lyman Museum of het Imiloa Astronomy Center Hawaï. Een ander bezienswaardig museum is het Pacific Tsunami Museum, waar u allerlei interessante feiten over de tsunami te weten komt. Indrukwekkend zijn de ervaringen van slachtoffers van de vloedgolf die Hilo in het verleden voor een deel verwoestte.

Een leuk uitstapje voor het hele gezin is het Pana’ewa Rainforest Zoo. Naast wilde dieren, zoals de zeldzame Bengaalse Tijger, kunt u hier genieten van een grote diversiteit aan bloemen en planten.

Parken en tuinen

In de parken en tuinen van Hilo kunt u genieten van rust en natuur. Het Lili’uokalani Park en Gardens, is een Japanse tuin met vijvers, bruggetjes, wandelpaden en een Japans theehuis. Een andere spectaculaire tuin is de Hawaï Tropical Botanical Garden. Hier kunt u wandelen door het tropisch regenwoud en meer dan tweeduizend tropische planten en bloemen ontdekken.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer ligt tussen de 24 en 32°C en in de winter tussen de 18 en 29°C.
  • Tijdsverschil: het is er elf uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Hawaïaans en het Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Hilo

Op zoek naar de aantrekkelijkste prijzen voor vluchten naar Hilo? Op CheapTickets.nl vindt u niet alleen de voordeligste vliegtickets, maar ook de laagste tarieven voor hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties. Bovendien maakt u altijd gebruik van de meest recente aanbiedingen door uw vliegticket of vliegreis direct online te boeken op de website. Op die manier kunt u altijd zo goedkoop mogelijk naar uw favoriete vakantiebestemming vliegen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Hilo

Zoek je goedkope vliegtickets naar Hilo in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Hilo.