*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Tallahassee

Tallahassee is met ongeveer 150.000 inwoners de hoofdstad van de Amerikaanse staat Florida. Vanwege het aantrekkelijke klimaat en de gunstige ligging vlakbij de Golf van Mexico is de stad een populaire bestemming.

Musea

Naast zon, zee en strand zijn er in het centrum van Tallahassee een aantal interessante musea te bezoeken. Het Mary Brogan Museum van Kunst en Wetenschap mag niet op uw lijstje ontbreken. Het museum is leuk voor jong en oud, want naast een kunstcollectie, zijn hier educatieve tentoonstellingen over de wetenschap te zien.

Bent u geïnteresseerd in de geschiedenis van Florida? Loop dan even binnen bij het Museum of Florida History en het Old Capitol. Bij een bezoek aan het Antique Car museum kunt u vele zeldzame en unieke oldtimers bewonderen.

Parken en tuinen

In het Alfred B. Maclay State Gardens kunt u genieten van rust en natuur. Ook zijn er vele activiteiten mogelijk, zoals paardrijden, vissen, kanoën, zwemmen en wandelen. Of breng een bezoekje aan het Apalachicola National Forest, het grootste nationale park in Florida.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 25°C en in de winter
  • 13°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Tallahassee

Wie naar Tallahassee wil vliegen voor de laagste tarieven boekt zijn vliegticket online op CheapTickets.nl. Op de website vindt u een compleet aanbod van vluchten naar populaire bestemmingen wereldwijd. Selecteer het goedkoopste vliegticket en regel zelf uw vlucht in slechts enkele eenvoudige stappen online.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Tallahassee

Zoek je goedkope vliegtickets naar Tallahassee in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Tallahassee.