Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Minnesota

Rochester

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Rochester - Minnesota

Rochester ligt in Minnesota, een staat in het noorden van de Verenigde Staten. De stad is vooral bekend om de Mayo Clinic, die bestaat uit verschillende ziekenhuizen, een wetenschappelijk instituut en de Mayo Graduate School of Medicine. Als bezoeker kunt u een rondleiding krijgen in de verschillende gebouwen van de Mayo Clinic.

Bezienswaardigheden

Op cultureel gebied heeft Rochester verschillende musea, galerijen, en theaters. De collectie van het History Centre of Olmsted County geeft een aardig beeld van de geschiedenis van de regio. U ziet er kostuums, meubilair, medische apparaten en nog veel meer oude voorwerpen.

Het centrum van Rochester heeft een verscheidenheid aan winkels, restaurants en cafés. En ook in de late avonduurtjes kunt u zich prima vermaken in de verschillende discotheken en nachtclubs.

Recreatie

Rivieren en meren in en rond Rochester bieden veel mogelijkheden op recreatief gebied. Leuk voor een familie-uitje is het Whitewater State Park. In dit grote natuurgebied met bossen, valleien en landbouwgronden, zijn allerlei activiteiten mogelijk.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 19,2°C en in januari ongeveer -11,4°C.
  • Tijdsverschil: het is er zeven uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar.
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Rochester - Minnesota

CheapTickets.nl breng u voor de laagste tarieven naar de mooiste plaatsen op de wereld. Om zo goedkoop mogelijk naar Rochester te vliegen boekt u eenvoudig een voordelig vliegticket online op de website. Ook voor iedereen die op zoek is naar andere vluchten kan terecht op de website, want het aanbod is heel breed.

Naar Rochester vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl