*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Gainesville - Florida

Gainesville heeft ongeveer 110.00 inwoners en ligt in de Amerikaanse staat Florida. De stad is bekend van de Universiteit van Florida, één van de grootste universiteiten van de Verenigde Staten. Naast studenten trekt de stad ook veel toeristen aan. Gainesville heeft aangename temperaturen en allerlei leuke bezienswaardigheden.

Parken en meren

Leuk voor het hele gezin zijn de vele grote parken, tuinen en meren in de omgeving van Gainesville. Je kunt hier fietsen, wandelen en paardrijden in het Paynes Prairie State Preserve, een enorm park van ongeveer 21.000 hectare groot. Een groot en populair meer om te vissen is Newman’s Lake.

Wilt u lekker naar zee? Dan kunt u gemakkelijk een uitstapje maken naar de stranden langs de Atlantische Oceaan aan de ene kant en de Golf van Mexico aan de andere kant.

Centrum

Naast culturele attracties, zoals musea en galerieën, zijn er in het centrum van Gainesville allerlei gezellige cafés en restaurants. Ook zijn er diverse plekken om te shoppen, zoals Butler Plaza, een enorm winkelcentrum met winkels, boetieks, bioscopen en restaurants.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 27°C en in de winter gemiddeld 12°C.
  • Tijdsverschil: het is in Gainesville zes uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Amerikaanse Dollar (USD).
  • Taal: de officiële taal is het Amerikaans Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Gainesville - Florida

Goedkoop vliegen naar Gainesville kan via CheapTickets.nl. Wij vergelijken voor u de meest voordelige vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vergelijk en boek direct het goedkoopste vliegticket online.

CheapTickets.nl is al vele jaren een onafhankelijke prijsvergelijker van vliegtickets, huurauto’s, hotels en compleet verzorgde vakanties.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Gainesville

Zoek je goedkope vliegtickets naar Gainesville in Amerika? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Gainesville.